![]() |
Re: Muce me peekovi
ja na master bus stavim Thermionic Phoenix i on radi sve sam :D
slazem se sa slowstar-om u septembru radim album za cafe del mar "rue de soleil" i bas smo pricali o tome kako treba da zvuci i dosli do zakljucka da uradimo sto dinamicniji snimak, da ga ne ubijem u startu sa limiterom :cool: |
Quote:
A zato covek ne moze da dodje do tebe ..... ni na PP ( koji ne citas vec godinama ) ni na tel ...... :banghead: ....... eto sta se desi kad covek postane zvezda .....;) :D Pozdrav |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
btw, dobio sam soundeluxe.......ubija kako radiiiiiii :o , napokon sam nasao svoj mikrofon.....nedam ga nikome :D |
Quote:
Api si mi obecao ( lunchbox ) .....nemoj sad da vrdas ..... ( a 512 nisi pominjao .... samo a design ) 512 i A design donesi da probam .... pa cemo videti sta ces da vratis kuci :) Pozdrav |
peekovi nisu starashni, ali ako pochnu da te muce gasovi...........
|
Nije fazon.. nisam ja bregovic.. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Probaj da radis sve iz pocetka.Znaci prvo namesti nivoe tako da ti miks skladno zvuci.Na pocetku se nemoj opterecivati jacinom izlaza vec gledaj da ti ni jedan kanal sam za sebe ne pikuje.Onda probaj da uradis neki eqvilajzing tamo gde ima potrebe za tim.Na kik, snare i bas se obicno stavlja kompresor dok to nije slucaj sa hi hatom i cinelama.Pazljivo upotrebljavaj kompresor, nemoj odmah da ides na neke vece odnose kompresije ako za tim stvarno nema potrebe.Takodje pazljivo postavi i treshold da bude iznad nivoa shuma jer ces u suprotnom kompresovati i shum pa ces samim tim i imati vise shuma na snimku. Kada napravis neki mix kojim si zadovoljan i gde po kanalima nista ne ide u crveno onda na master stavi ona dva plugina koja sam ti pomenuo i podigni nivo kompresorom pomerajuci treshold ali pazi da ne preteras jer ce u suprotnom to lose zvucati.Samo slusaj i koriguj trudeci se da pluginove koristis samo u nuzdi jer obicno kada natrpas mix svim i svacim na kraju od toga ispadne samo gore.:) :) :) Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 05:42 AM. |