Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Evrovizija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18005)

dejankuki 13-05-2007 08:31 AM

Re: Evrovizija

Idekius i Slowstar su apsolutno, ali apsolutno u pravu, jos cu dodati da pesma evrovizije od nastanka ima i politicki karakter, tako da koliko god da je dobra ili losa pesma nekog izvodjaca uvek pobeda ima i politicku konotaciju.
Cestitam Mariji.
Videcemo sta ce to sve doneti.

Moritz 13-05-2007 08:50 AM

Jedini negativni aspekt ove pobede je to sto cemo se narednih meseci "Moliti" na svakom cosku hteli mi to ili ne...ali Boze moj, "klanjali" smo se i mnogim drugi pesmama koje cak ni muziku nemaju u sebi.

Nadam se da ce rechi koje je Marija rekla - muzika koja se slusa a ne gleda - imati uticaja na ovdasnje kompozitorske krugove....mada ja se bash zagledao u one bek vokale :D

radsoul 13-05-2007 09:29 AM

Zasluzena pobeda! Sve cestitke!

tom 13-05-2007 09:46 AM

Quote:

Originally Posted by Moritz (Post 154911)
....mada ja se bash zagledao u one bek vokale :D

Eh,da!

Btw,cestitam!

Bota 13-05-2007 09:55 AM

Quote:

....mada ja se bash zagledao u one bek vokale :D

Ona crnka...mmmmm...:p :D :p

alavuk 13-05-2007 10:29 AM

harem od back vokala :]

disco violence 13-05-2007 12:03 PM

Evo i ja da cestitam, ali moram iskreno da kazem da mi pesma nije nista posebno i da mi ne zvuci kao nesto sto ce se slusati po evropi narednih godinu dana. Sto se festivala tice da su namerno hteli da naprave ovakav ''trash'' festival ne bi u tome uspeli, festival je savrseno odvratan toliko odvratan da me je bilo sramota sto ga gledam, izgleda da se samo jos mi lozimo na evroviziju. Zamislite kako zvuce ostale pesme koje se nisu plasirale, to bi stvarno voleo da cujem. Trebalo bi napraviti jos jedan festival ''Izbor za najgoru pesmu'', mozda bi onda neko napravio nesto dobro.

alavuk 13-05-2007 12:10 PM

mislim da postoji thread "smrdljiva carapa" koja sa lakocom moze da se prenese i na ovaj eurosmog ovaj eurosong ... poz !

sadux 13-05-2007 01:38 PM

Jos jedan dokaz da je "Evrovizija" jako neozbiljan festival...Al ajd..:rolleyes:

p.s Zasto je se Marija prijavila za Evroviziju?
Da bi izblegla vojsku!:D

slowstar 13-05-2007 01:44 PM

Quote:

Jedini negativni aspekt ove pobede je to sto cemo se narednih meseci "Moliti" na svakom cosku hteli mi to ili ne...ali Boze moj, "klanjali" smo se i mnogim drugi pesmama koje cak ni muziku nemaju u sebi.

Nadam se da ce rechi koje je Marija rekla - muzika koja se slusa a ne gleda - imati uticaja na ovdasnje kompozitorske krugove....mada ja se bash zagledao u one bek vokale :D

Tako je, nadam se i ja, ali ipak nisam optimista, mogu samo da kazem da je Vlada Grajic u odnosu na ostale "eminentne" kompozitore maltene Gustav Maler ili Leonard Bernstajn, imao sam prilike da budem po raznim zirijima, i nazalost znam kakve sve "kompozicije" salju nasi eminentni kompozitori...Na jednoj od "Beovizija" sam se kao pretsednik zirija pre citanja rezultata izvinio publici u sali i TV gledaocima zbog "loseg Kvaliteta pesama" za sta sam dobio veeeliki aplauz, ali i veliku ljutnju kompozitora iz "populisticko - stetocinskih" krugova, koji su poceli da me izbegavaju zb og moje iskrenosti...Sta god mislili o Vladinoj pesmi, bolja je od svih koje smo kandidovali za ovaj eurosong, i ja mu cestitam, ali ostajem pri tvrdnji da pobednika odredjuju iskljucivo gastarbajterski glasovi, sto je rezultiralo pobedom takvih kao sto je Ukrajina, Litvanija? (ne znam koja je od one tri drzavice tacno) pa i Grcka sa onim "otpadom" od pesme, tako da je u tom drustvu Pesma Marije Serifovic i Vlade Grajica zaista, i objektivno bolja, i to za klasu...

All times are GMT +1. The time now is 11:11 AM.