Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   waves v-serie (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=17631)

Jan 04-10-2007 08:57 PM

Re: waves v-serie

Quote:

Originally Posted by Klarinetista (Post 173289)
Dakle u Sonaru 6.2.2 nema grafickog prikaza za sledece procesore:
-GuitarAmp
-Stomp
-Tune
-VEQ3
-VEQ4
-Znoise

Da li je jos neko probao, i da li mozda postoji neko resenje da ove stvarcice prorade?

Sto se tice pluginova, OMG!!!!! V-serija je uz Sonnox verovatno naj od onoga sto postoji u native varijanti. Sve sam ostalo od native pluginova pobrisao, samo sam ostavio SSL, Sonnox, Waves, URS i Nomad

To je taj rad, ja imam samo SSL. Sonnox i Waves:)

OFF 04-10-2007 10:35 PM

Treba li da se uninstaliraju prethodni waves-i?

kejkz 04-10-2007 10:37 PM

Ne bi bilo lose...

Jan 04-10-2007 10:47 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 173362)
Treba li da se uninstaliraju prethodni waves-i?

Pa ja to nisam uradio i Nuendo mi postao malo nestabilan, moracu sistem da reintaliram...A i dosta srchu procesor ovi V-plugovi, ali su mi samo takav vrh

OFF 05-10-2007 12:25 AM

auuu...
nisam nista bolje cuo u basu od ovog V3...... vise mi se svidja i od Neve 1073:(

Jan 05-10-2007 12:29 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 173397)
auuu...
nisam nista bolje cuo u basu od ovog V3...... vise mi se svidja i od Neve 1073:(

Meni je najbolji i u bass-u a i u visokim, na svim plugovima kad dignem visoke malcice pocne da mi prsti i ne svidja mi se, a V serija je cudo

I jos plus onaj shum sto postoji kad je ANALOG ukljuceno:)Vrh...

A VComp mi se cini da je bolji od Waves SSL-a...

bumbar 05-10-2007 12:40 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 173365)
Pa ja to nisam uradio i Nuendo mi postao malo nestabilan, moracu sistem da reintaliram...A i dosta srchu procesor ovi V-plugovi, ali su mi samo takav vrh

I kod mene je bila ista situacija, Nuendo mi je usporavao,kasljuco,pa sam deinstalirao sve Waves te ih obrisao iz reg. poslje sam prvo merkjuri seriju instalirao pa tek onda ostale Waves i sada sve radi OK. :da:

ps. for mr. "Grand production " Composer!!!

Kad procitas ovo, nazvaces me 100%, samo nemoj puno rano? :mrgreen:

OFF 05-10-2007 12:43 AM

Mada, meni ne deru Cpu nesto extra (c2d 6420, malo klokovan).....rekao bih nista vise od ostalih dobrih igrackica.... 6komada V-series, 2 sonnox, 3 ssl kanala, i oxford reverb (zezam se sa nekim bubnjem) manje od 10%:da:
kompresor mi je malo drugaciji, nema podesavanje za attack (za kompresor)... moracu malo da uzmem manual u shake

Jan 05-10-2007 12:56 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 173406)
kompresor mi je malo drugaciji, nema podesavanje za attack (za kompresor)... moracu malo da uzmem manual u shake

I ja sam gledao u taj kompresor ko tele, ne znajuci da je to u stvar mastering kompresor, a jurim takav neki vinatazni kompresor i tek sam ukapirao da je bus kompresor kad sam procitao manual, ali vec sam uradio jednu stvar sa njim umesto ssl bus kompresora, i meni se vise svidja ili mi se cini...ali sve u svemu je ekstra

idekius 05-10-2007 02:42 AM

Ja sam uninstalirao stare wavese, izuzev Waves SSL, pre instalacije novih... i sve mi radi O.K.
Mercury sadrzi sve sve sto smo imali.

All times are GMT +1. The time now is 10:51 AM.