![]() |
Re: Trigerovanje ?????
pa i snimim ga kao midi track....pa tek poslije ga spajam sa drumagogom....
|
hmm a jel mo?e neko objasnit malo kak to funkcionira na koncertu. To recimo ded metal bubnjari koriste live kad sviraju brze triz dvojke nogama jer ih inače niko nebi čuo, pa kontam ispravlja, pojčava i ujednačava udarce, al nije mrtav ono nego osjeti fino velositi i te fore. uglavnom slu?am:confused: i kolko bi me iza?lo to čudo cijelo u kompletu da si tako live ozvučavam bubanj??
|
na koncertima se trigeruje preko pravih "trigera", senzora koji se kače direktno na kožu, pa nema bleedinga i lažnih nota. Kao ni kašnjenja, jer idu direktno u sampler.
|
Quote:
zato što zvuk putuje brže od midi informacije (u tvom slučaju). rješenja: 1.smanji latenciju što je više moguće, 2. drži midi kabel što kraćim (trigger to midi konverter (modul)približi fizički što više interface-u;neka audio nebalansirani kablovi budu duži), 3.editiraj naknadno:da: |
e,ljudi, a jel postoji neki jednokanalni trigger koji odmah izbacuje midi informaciju? znaci, interno, bez ikakvog drum modula...
|
2 Attachment(s)
jel probao neko ovo.? Drum RE AMPING
|
?ta je pobogu to???????? To mi je strano kao i onaj neki subkick ?to izgleda ko mali snare i stavlja se ispred bas bubnja....negdje sam to vidio i na pojacalima....totalno ne znam ?ta je to....zna li netko cemu to slu?i....
|
Quote:
|
hahahah.. ludilo..
bash me zanima kako zvuchi to na kraju |
Da....vjerujem.....ali na koju ?emu to radi
|
All times are GMT +1. The time now is 03:15 PM. |