![]() |
Re: Preporuka za odličan album...
Skinny Puppy-Process - Ko se iole bavi produkcijom(a narocito ozbiljni "igrachi") bi ovo obavezno trebali preslusati. U pitanju je album iz '96, njihov poslednji. Neverovatno je sta su sve ti ludaci "spakovali" zajedno.
|
Kad smo vec kod Skinny Puppy, ja bih dodao i Download - "Effector"!:)
|
1 Attachment(s)
Kosheen - Damage
Obavezno preslusati!!!! |
Igra Staklenih Perli iz 78-e / 79-e ... koja psihodelija , nije mi dobro kad god to cujem ... od inostranih pu majku mu ... a da mas2008 - punished by machines , blotnik brothers - mizuage , the advent - light years away , aux 88 - aux 88 (2005) eto ...
|
Od odtajmera su me produkcijski uvek odusevljavale ove dve ploce
Boston - Boston (1976) Joni Mitchell - Mingus (1979) a od noviteta trenutni crush su: T. Raumschmiere - Radio Blackout Sandra - Wheel of Time (produced by Michael Cretu/Enigma) ovaj zadnji mi je spektakl, klasicni Nemacki trip... jednostavan disco album ppun fora, finti i namudjen do ludila |
Re: Preporuka za odli?an album...
Sandra - Wheel of Time (produced by Michael Cretu/Enigma)
ovaj zadnji mi je spektakl, klasicni Nemacki trip... jednostavan disco album ppun fora, finti i namudjen do ludila [/QUOTE] Pa ovaj Sandrin album izashao April 2002 !!!!:( I nije nesto taze, bas.... |
Re: Preporuka za odli?an album...
Quote:
Pa u okvirima vecnosti, bas je taze :da: |
Audioslave/Audioslave
Rick Rubin Steta sto ih vice nema:banghead: |
Quote:
Pakao Ima jacu produkciju od Terence Trent D'Arbya, tj mahadeve... ili kako vec sad sam sebe naziva Ali Terence ipak - zakon EDIT nema jacu produkciju ;) slusam Terence Trent D'Arby's VIBRATOR ludnica |
Queens of the stone age - Songs for the Deaf
totalno sam odlepio! |
All times are GMT +1. The time now is 04:10 PM. |