![]() |
Re: Jean Michel Jarre - Teo & Tea
Quote:
|
Nema tu sta de se ceka da bi se ukapiralo....
Jean Michel se trpa tamo gde mu nije mesto ,a u tom komercijalno-seljackom dance zanru ima milion njih koji su izdali 5x puta bolje stvari od ovoga... To je isto kao da Vangelis krene da radi narodnjake :rotfl: :rotfl: Ne bi imao nista protiv da Jarre predje u neki underground/progressive ili u totalnu krajnost -hard techno :hyper: :hyper: :banghead: |
Quote:
Pa ne moze da predje u hard core techno, jer je matorac koji je navikao da radi "lepe melodije", cheese harmonije itd. Za njega je ovo, njegovo vidjenje techno-a i house-a... Covek radi sta mu se cefne....i bole ga k***. to se zove Progres - shvatanje, stilovi, zelje..sve se menja, pa i Jarre. |
Znam da od harda nece biti nista,ali mislim da bi mu neki electro/progressive/underground bolje lezao nego ovo sto trenutno radi.
Progres -manje ,vise...:rolleyes: |
mislim da bi mu penzija najbolje legla ? :D
|
To majstore :beer: :beer: :beer: :mase: :mase: :mase:
|
Quote:
|
DaBear, i dalje mislim da su mu nove stvari najveci krsh, a ako meni ne verujes, pogledaj samo komentare po netu.. :rolleyes:
|
Dobro nema veze... Navikli smo nesto drugo da cujemo od njega... ono ispalo nesto trece na iznenadjenje svih i to je to. Sledeci album ce verovatno biti oprostajni jer sada ima 60 godina... ...a mozda i ne
|
Za mene su problemi poceli jos od albuma Metamorphosis. Nemam nista protiv promena, ali Teo&Tea se toliko razlikuje od bilo cega sto je prethodno radio, da ukoliko vam neko ne kaze o cemu se radi, ni u ludliu ne mozete da pretpostavite da se radi o Jarre-u.
Neke karakteristike stila bi trebalo da budu prisutne u svim naknadnim izdanjima, inace se gubi pecat autora i stvari pocinju da gube smisao. Drugim recima, nisam ocekivao od Jarre-a da napravi takav pop dance tehno ili sta je vec to sto je napravio. Onda bolje da slusamo Scooter-a. |
All times are GMT +1. The time now is 11:03 PM. |