![]() |
Re: izgradnja studija: step by step
3 Attachment(s)
Da, kome treba AutoCad, ArchiCad ili druga varijanta projekta, neka mi se obrati, jer je nemoguce postaviti .dwg ekstenziju kao attachment na Forumu.
Evo jos nekih fotografija iz ove faze: |
malo off-topic, reci mi samo koja je temperatura gore, posto silom prilika zbog posla moram da se penjem po raznim tavanima :banghead: pa me zivo zanima kako izdrzavas ovih dana..
|
Quote:
|
pa, rentaj kao saunu kad ne radis...
|
bravo matori,super ce da ispadne ..
P.S. Klimu nemoj da izostavljas .. obavezno ugradi |
Nadam se da si izmedju crepa i drvene konstrukcije koja ce nositi azmafon postavio sloj minerealne vune kao toplotnog izolatora. Ako nisi, velika je steta, jer bi ti ona mnogo znacila! Leti bi ti bilo u studiju znatno svezije, a zimi toplije. Ne bi bile zanemarljive ni ustede na grejanju i hladjenju.
U potkrovlju ne bi bila na odmet i neka hidro izolacija koja bi ti zastitila ne tako jeftinu opremu, ukoliko neki od crepova popusti, pa voda iznenada, u vreme ludih letnjih pljuskova ili u vreme topljenja snegova (kojih je, istina, poslednjih godina sve manje), procuri u nezgodnom trenutku! |
@Ivan: hvala matori, i ja se nadam da ce sve biti OK. Klima ide obavezno, Samsung 12-ica
@Spidermusic: Da, ima sve ispod "haube" ono sto si nabrojao. U pravu si. @Dvuckovic: mogu da rentam saunu, al za Japanke :) Inace, jedan podatak koji nisam znao: u Rumi se proizvode najkvalitetniji produzni kablovi sa prenaponskom zastitom, mnogo kvalitetniji od kineza tipa APC, Trust........ Ovi kablovi, zajedno sa silikonskim mamcima za pecanje (takodje Made in Ruma) su najveci i najkvalitetniji izvozni artikal Srbije!!! Postovacu i slike ovih produznih kablova, imaju signalnu lampicu, prenaponsku zastitu i prekidac on/off, deluju robusno i kvalitetno. Sigurno bi voleli da ih imate, a cena nije mala (mada nije ni nesto puno): 1700 dinara (cca 21 euro) sa 5m kabla i 6 uticnica. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:32 PM. |