![]() |
Re: Ludo i brzo
inace, mene taj rif ipak vise podseca na "I stand alone" od grupe Godsmacka (na soundtracku za Scorpio King).. btw, kolko sam ja u toku, ovo se ne deklarise kao hc nego neki nu-metal, a za slicne i pitkije varijante obrati se gospodi iz benda Slipknot.. oru oru oru, pa kad zakucaju u neki emo, da se rasplaces :D
|
Quote:
|
ja hteo pre par dana da skinem na faksu da malo tamo slusam kad ono cvrc...
i da btw, sudbina je tako htela da ih ja nocas ne miksam (uzivo naravno), bend pre njih uletela murija i prekinula svirku... makar sam miksovao The bottom na tonskoj probi :) a dobro si je odradio, svaka ti cast, naravno kada se sve uzme u obzir... ;) |
Quote:
|
Thrash metal ljudi se kaže za žanr, ne trash.
Trash znaći smeće, a thrash potpuno drugo(razbijati, udarati, divljati, mahati glavom itd).:) The file associated with this link has expired. |
expajrovao sam i ja.. simultano sam ostao bez pristupa internetu na obe tačke (posao i kuća) tako da evo uskoro kačim ponovo ;)
|
E j$%^&^&*^%ga, link ti je presusio. Da li mozes da ga uploadujes negde da traje malo duze?
Toliko pohvalnih komentara.... zelim da cujem i ja. |
strpi se molim te par dana, samo da dođem do posla u ponedeljak, nemam fajl kod kuće ;)
|
|
Skinuo, preslusao, na prvu loptu jako svidja iako ne slusam ovu vrstu muzike, ali, do dzadza je.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:36 AM. |