![]() |
Re: Softwer 2006
Quote:
jbg, shta ce mi ssl emulacija prave stvari kad snimam na c3000b mikrofonu? bar da imam u87 il tak' nesh.. :banghead: kad smo vec kod toga.. jel ima negde za male pare da se uzme u87? :) |
Quote:
pozz |
Quote:
Naravno da mozes ...... ne bi bio ni prvi ni poslednji ..... Uzmi neke referentne produkcije i vrti dok ne dobijes to .... a kad bi znao koliko je inostranih hitova snimljeno na 57, SM7 i slicnim mikrofonoma , za glavu bi se uhvatio ..... Sto se tice c3000 , prodaj ga i kupi Rode nt2a , i radi ..... Pozdrav |
to znam.. ali isto tako znam da uzimaju rode classic ili sony s800 i snimaju u obichnim sobama gde su im "paravani" dusheci od kreveta.. pa opet naprave hit.. ja i ovako pravim hitove :cool: al nikako nisam zadovoljan.. jer sam perfekcionista.. :)
necu da ga prodajem, poshto mi je izuzetan za zzenske vokale, i pevane vokale uopshte.. za repovanje mi ipak treba neki masniji zvuk.. a rode nt2 ne znam gde da nabavim.. niko ga nema.. chujem da su "skinuli zvuk U87-ice" ali ja u to ne mogu da poverujem.. sad chim mi se zavrshe ispitni rokovi ortak mi donosi U87 i josh neke nojmanove mikrofonr na test.. :) nestace iz rtsa na par sana..:cool: |
Quote:
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 03:11 PM. |