![]() |
Re: SSL Stereo Compressor Clone DIY
Quote:
sto bi bilo oko 135 eura... |
Da li neko hoce da pravi po porudzbini, ja bih porucio ??
|
pa ja bih se i upustio u ovu ekspediciju... otkud se naruchuju djelovi?
|
Quote:
naime, ovaj tip od kojeg bi ja uzeo vec radi kuciste sa svim pripadajucim rupama spremnim bas za g-ssl klon, plus natpisima na front panelu.. i kosta oko 50 eur.. pa sad treba odvagnut - koji euro vise, ili se sam zajeb.. sa busenjem i ispisivanjem.. kakav VU metar si nasao? ja sam mislio staviti ove sa behringer tube serije (imam par komada) .. |
Quote:
ne zelim se zajebavat sa rupama i natpisima ako to mogu dobiti bez muke (i sigurno lijepse) za 100-150 kn vise! :) Quote:
ne mogu stavit direktan link pa idi ovako na njihovom webu kategorija: mjerna oprema i pribor podkategorija: instrumenti za ugradnju sifra: 8061603301 INST 100 uA DC 60x46 mm PM 2 98.99 pitanje je da li su ti iz behringera dobre vrijednosti (da ne bude 1-2 db redukcije a on skace ko lud! :) ) ps. ako ti nije problem, mozemo se dogovorit da uzmes i meni jedno kuciste kad budes uzimao za sebe? |
Quote:
za njih upravo radim narudzbu kod jednog tipa....ako hoces javi pa dijelimo global express shipping (18 dolara) na 3 dijela...stize unutar 10 dana. cijena bi ti bila 145 kn za 3 komada sa ukljucenim shippingom (+ za postarinu od mene do tebe unutar hrvatske) javi sto prije |
last call
sutra finaliziram narudzbu |
nemoj me chekat... ja jesam zainteresiran ali sve odluke donosim polako i temeljito :) Chu lako naruchit kad se odluchim.
Hvala svejedno na ponudi... lijepo od tebe. |
Quote:
|
Quote:
sorry |
All times are GMT +1. The time now is 01:59 AM. |