Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   CHOLIN Album (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16159)

DaBear 05-12-2006 01:09 PM

Re: CHOLIN Album

[QUOTE=Max]
Quote:

Originally Posted by DaBear

Ovde se potpuno slazem sa tobom ..... zato bez obzira gde se snima ( sto mislim da je bitnije nego oprema za mix ) , pokusavam da snimim sto skuplje , tu cujem razliku , a trudim se da mixam kod sebe , jer tu jedino znam sta se zapravo desava , a i imam najvise vremena .....

Pozdrav

Ja ovde imam SSL studio kad god mi treba (za svi mesec koji rentiram sobu (moju) imam 1 dan u SSL studiju za dzabe, a ja sam ovde 5 godina - znaci imam 2 meseca na raspolaganju!!) samo jednom sam nesto radio tamo, i nije bilo bas najbolje, ne znam i nevolim monitore (veliki Genelec) nije isti outboard itd...moju sobicu (5,5 m x 4 m) znam super, znam patch bay, gde je sve itd, itd...i milion puta sam bio na masteringu u vrhunskim studijima
(Metropolis, Townhouse, Heathmans) i nikad nije bilo problema...
U se i u svoje kljuse...da li je Audient ili SSL ili Pro Tools, koga briga ako znas sta se desava!

PS - jeste vazno gde i kako se snima. Cuje se...ako je sirovi signal dobar - sve moze, pa cak i na PC-ju od €500!!

Manley 05-12-2006 04:52 PM

Quote:

PS - jeste vazno gde i kako se snima. Cuje se...ako je sirovi signal dobar - sve moze, pa cak i na PC-ju od €500!!

....;)

perun 05-12-2006 05:08 PM

Quote:

PS - jeste vazno gde i kako se snima. Cuje se...ako je sirovi signal dobar - sve moze, pa cak i na PC-ju od ?500!!

Slazem se... Kontext mog posta i nije drukciji. Samo sam reagovao na " E da su kod mene..."... Nista vise.

Pozdrav!;)

idekius 11-12-2006 12:50 AM

Evo... sad preslusavam... tj... samo jednu pesmu, a posle cu i ostale...
Mogu da kazem za ovo sto cujem "Hajmo negdje nasamo"... auuuuuu...

Svetog ti Trifuna... slusam i ne mogu da verujem.

Ajd' videcemo kakve su druge pesme, ali ova "... u ovoj shumi nema vukova, sve je samo igra kukova... :zbunjen:... alleeee, lepe su ti komsinice, rodjakice i drugarice... /?/ "

Kad prodje ovaj prvi udar koji me otprilike bacio u stanje schock-a, preslusacu i produkciju...

Idekiusov Techa 11-12-2006 04:08 AM

Quote:

Originally Posted by idekius
Ne udara jer su je ubrali pre vremena, a nisu ni prosushili kako treba :da:

Aaaa... ne radi se o tome???:o Dobro... izvinite... :confused:

Opet lupetas mladjani rodjache! Zaita nista neznas! Album se zove "Zavi - chaj" i onda je potpuno jasno zasto mixevi ne udaraju. Pa svi dobro znamo da se chaj ne zavija, a pogotovu da ne udara!:da:

Sedi, jedinica!:mrgreen:

Ma da, sudeci po tekstu "Suva drva odozdo, a sirova odozgo..." nisam vise siguran ni u to da taj njegov chaj ne udara...

Oggy 11-12-2006 04:43 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy

Ipak, dok ne cujemo svojim usima "ne udara kako su hteli" ne znaci nista, osim da nije skroz kako su oni zeleli, sto ne znaci da nece zvucati bolje od bilo cega radjenog "kod nas".

Evo, poslusao sam pesme i

JAVNO POVLACIM SVE STO SAM REKAO.

Necu ici dalje.

DaBear 11-12-2006 09:29 AM

Quote:

Evo, poslusao sam pesme i

JAVNO POVLACIM SVE STO SAM REKAO.

Necu ici dalje.

STA SAD TO ZNACI? Da nije dobro? da si se razocarao? ili smrzo kako je dobro? znas...malo sam zatupavio (oce sa staroscu..) pa nisam ukapirao:(

Oggy 11-12-2006 02:53 PM

Pa da sam imao sta da pohavlim, sigurno ne bih bio uzdrzan...

idekius 11-12-2006 03:54 PM

Quote:

Pa da sam imao sta da pohavlim, sigurno ne bih bio uzdrzan...

Ja, Boga mi, nisam mogao da se uzdrzim... :rotfl: ovo je izgleda neki dobar humor :mrgreen: Samo se pitam da nije greskom zamenio u kafani materijal sa npr. Indexovcima :rolleyes:

OFF 11-12-2006 04:13 PM

De, budite malo konkretniji..........

All times are GMT +1. The time now is 12:22 AM.