![]() |
Re: CHOLIN Album
[QUOTE=Max]
Quote:
Ja ovde imam SSL studio kad god mi treba (za svi mesec koji rentiram sobu (moju) imam 1 dan u SSL studiju za dzabe, a ja sam ovde 5 godina - znaci imam 2 meseca na raspolaganju!!) samo jednom sam nesto radio tamo, i nije bilo bas najbolje, ne znam i nevolim monitore (veliki Genelec) nije isti outboard itd...moju sobicu (5,5 m x 4 m) znam super, znam patch bay, gde je sve itd, itd...i milion puta sam bio na masteringu u vrhunskim studijima (Metropolis, Townhouse, Heathmans) i nikad nije bilo problema... U se i u svoje kljuse...da li je Audient ili SSL ili Pro Tools, koga briga ako znas sta se desava! PS - jeste vazno gde i kako se snima. Cuje se...ako je sirovi signal dobar - sve moze, pa cak i na PC-ju od €500!! |
Quote:
|
Quote:
Slazem se... Kontext mog posta i nije drukciji. Samo sam reagovao na " E da su kod mene..."... Nista vise. Pozdrav!;) |
Evo... sad preslusavam... tj... samo jednu pesmu, a posle cu i ostale...
Mogu da kazem za ovo sto cujem "Hajmo negdje nasamo"... auuuuuu... Svetog ti Trifuna... slusam i ne mogu da verujem. Ajd' videcemo kakve su druge pesme, ali ova "... u ovoj shumi nema vukova, sve je samo igra kukova... :zbunjen:... alleeee, lepe su ti komsinice, rodjakice i drugarice... /?/ " Kad prodje ovaj prvi udar koji me otprilike bacio u stanje schock-a, preslusacu i produkciju... |
Quote:
Sedi, jedinica!:mrgreen: Ma da, sudeci po tekstu "Suva drva odozdo, a sirova odozgo..." nisam vise siguran ni u to da taj njegov chaj ne udara... |
Quote:
Evo, poslusao sam pesme i JAVNO POVLACIM SVE STO SAM REKAO. Necu ici dalje. |
Quote:
|
Pa da sam imao sta da pohavlim, sigurno ne bih bio uzdrzan...
|
Quote:
|
De, budite malo konkretniji..........
|
All times are GMT +1. The time now is 12:22 AM. |