![]() |
Re: Naajljep?i komentar za va?a djela?
od jednog kolege (takodje muzicara) sam dobio kompliment da sam Vangelis modernog doba, dok je drugi rekao svom sinu : "Cika Danilo pravi dobre pjesme samo su malo drugacije..." :) a moja draga majka me je prije mjesec dana iznenadila slijedecim rijecima: "Sine, pomislim da smo pogrijesili sto smo te upisali u muzicku pa mi je zao sada jer mislim da se patis..." :rotfl:Keva rules!
|
Mene samo pljuju :) obozavam kad me kritikuju!;)
|
I ja volim da cujem strogu kritiku. Sto jes jes:)
|
Re: Naajljepši komentar za vaša djela?
Meni jedan poznati HM :o pevac rekao da mi je materiajal vrlo interesantan ali da je to malo previse futuristicki , da ljudi to nece razumeti i da to niko nece kupiti. A meni miloooo !!! :cool:
|
A mene su jednom pohvalili: Ovo je jedino sto si uradio u zivotu a da na nesto lici! E sada ne mogu vise da se setim o cemu se radilo.
|
"Mani se corava posla..." - veoma bliska osoba (op.a.)
|
E sad se setih. Bili smo na pecanju, pa kad nista ne upecasmo ja raspalih rostilj!
|
čuo sam juče urbanu legendu da kada su DLM prvi put nosili svoj demo u PGP, greškom umesto svoje kasete predadoše neki album U2-a... Komentar (koga god) je "paa.. muzika/bend je ono, đene-đene, al ovaj pevač je baš loš, mnogo se dere... mora da ga menjate..."...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:34 AM. |