Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   RNP, Spl............???? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16125)

Manley 03-12-2006 03:31 PM

Re: RNP, Spl............????

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Max
prvi put cujem za ovo .... ali PREEESTAAANIII !!!!:D

Pozdrav

a ovo:

OFF 03-12-2006 04:21 PM

@manley
Kakav si ti trovach:) :p

Nije los onaj Sebatron......hm, porazmislicu

Manley 03-12-2006 04:25 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
@manley
Kakav si ti trovach:) :p

Nije los onaj Sebatron......hm, porazmislicu

uvek na usluzi da vam isteram pare iz dzepa :D

Uzmi sebatron, neces se pokajati...ja imam vmp1000vu i bas sam zadovoljan

predstavnistvo za Evropu je kod mene na 2 Km...sescu u auto ako hoces pa idem da porazgovaram u vezi cene.

sasaristic 03-12-2006 04:28 PM

Quote:

Originally Posted by Jan
Offtopic,ali niko mi nije odogovorio na moj stari topic:(Ja imam SPL Pro Mike,mislim dobio sam ga na koriscenje,da li neko ima makar malo iskustva sa njim???

Ja sam jedan imao i koristio oko 6-7 godina, prodao sam ga prijatelju iz KS.....
u svakom slucaju , fenomenalan pramp...cist i sirok zvuk...mada... i moj je malo sustao.

OFF 03-12-2006 04:29 PM

Quote:

Originally Posted by Manley
uvek na usluzi da vam isteram pare iz dzepa :D

Uzmi sebatron, neces se pokajati...ja imam vmp1000vu i bas sam zadovoljan

predstavnistvo za Evropu je kod mene na 2 Km...sescu u auto ako hoces pa idem da porazgovaram u vezi cene.

E,hvala ti, javicu se:) ;) .... moram prvo da vidim za DBX, nisam sad pri lovi da uzmem to bez prodaje. Predlazes mi onaj 2ch solid state?

Manley 03-12-2006 04:47 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by OFF
E,hvala ti, javicu se:) ;) .... moram prvo da vidim za DBX, nisam sad pri lovi da uzmem to bez prodaje. Predlazes mi onaj 2ch solid state?

ovaj:

odlicna stvar za normalnu lovu

Jan 03-12-2006 10:14 PM

Quote:

Originally Posted by sasaristic
Ja sam jedan imao i koristio oko 6-7 godina, prodao sam ga prijatelju iz KS.....
u svakom slucaju , fenomenalan pramp...cist i sirok zvuk...mada... i moj je malo sustao.

Hmmmm,ako si ti Rista iz Cuprije,onda je tvoj preamp kod mene:)X3m mi ga je dao da radim sa njim posto ga on ne koristi...Znaci to malo sustanje je bilo i pre?

RetroMan 04-12-2006 10:40 AM

Quote:

Originally Posted by Max
Moja preporuka RNP iz dosta razloga ...

Ajde navedi bar neke. Koliko imas licnog iskustva sa RNP?

RM

Max 04-12-2006 01:16 PM

Quote:

Originally Posted by RetroMan
Ajde navedi bar neke. Koliko imas licnog iskustva sa RNP?

RM

Dobio sam vokale snimljene sa rode K2 preko RNP a .... a posto i sam koristim isti mic mogu da ti kazem da je preamp jako cist, ima lep headroom i super radi , lepo hvata tranzijente , nije previse tvrd ..... mnogo vise nego sto bih ocekivao od dual preampa za 400 e ..... dovoljno ???

Znam da prodajes SPL ... i sam sam pricao sa tobom u vezi njega i znam da imas lepa iskustva sa njim ( cak i bolje izgleda od RNP ) ali mislim da je moja preporuka na ovoj strani .... imas li ti informacija za uporedbu ?

Pozdrav

idekius 04-12-2006 02:26 PM

Na zalost, ja nisam imao prilike da cujem RNP, ali, ocene vrlo merodavnih ljudi su vrlo visoke... Ocigledno se ustedilo na kutiji, pakovanju, diodicama, vu metrima (sav je jadan ogoljen i ruzan kao noc :) ), a gotovo sav novac ulozilo u kanale... Hadroom mu je +28 db...

Znam coveka koji ima RNC (fmr-ov compressor) u vrlo ozbiljnom studiju i o njemu mi je rekao sve najlepse...

All times are GMT +1. The time now is 11:00 PM.