![]() |
Re: PRINCE - studio complex slike !!!!!!!
Quote:
Pa ovakav studio nisu "SI PRIUSHTILE" ni korporacije poput Universala, Sony-ja i mnogih drugih. Ali char i jeste u tome sto u Paisley Parku-u atmosfera nije strogo poslovna, tj. automatski nije adekvatnma za velike korporacije i njihov pristup gradnji i opremanju... Iskren da budem, DA!!! Voleo bih da mogu "SI PRIUSHTITI" ovakvu lokaciju, ovakav objekat, pa i studija... Ali, eto, nazalost, kod nas je i ovo sto moja firma poseduje LUKSUZ! Ponavljam, nazalost... Na opremi mu i ne zavidim mnogo, to je prilicno dostizno (sem varijante "PUTA PET" studija:D), ali onakva "tvrdjava", sa svim svojim sadrzajima, tesko da ce se dogoditi u skorijoj buducnosti!:mad::( A enterijer nisam ni komentarisao, sve je stvar ukusa... Pozdrav...:wc: |
ma jok... To me nikad nie zanimalo. Raspoznajem kich (kao shto je ovdje sluchaj) i krajnje bezukusnu (npr. German Nazi) arhitekturu. Sve izmedju mi je OK.
|
Ne iritiras ti mene... Samo tvoje predrasude i sranja, nazalost.
Oooooooo...:smile2: |
Po zadatku sam editovao vase postove koji su presli granicu ukusa ( a u mojoj sobi ), nemojte se prepirati na javnom ..... ako zelite , nastavite na pp ......
Pozdrav |
Nije zanimljivo na PP :mrgreen:
|
Perverzija... Sigurno je sve puno Behringera, Emu-a i Terrateca:mrgreen:
|
Vazi Tiki care odoh da prodajem tijelo narednih 10 godina u tri smjene da bih makar mogao da platim tri prve mjesecne rate :rotfl::rotfl::rotfl:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:54 AM. |