![]() |
Re: Test Mikrofona
al opet brate b1 je za radio a ovaj za studio i + ovaj je za vokale...a i chuo sam da svi pljuju b1 zato shto behringer pravi sranje proizvode sem b2 pro i xenyx mixeta...
|
Pocni da citas forum polako... :wink:
|
ne brini, mocicesh i sa c2000b da izvuchesh dobar snimak.. josh ako znash da radish posao, bice zadovoljavajuce, i vishe od toga..
poz |
Ja imam c2ooob mozes da napravis ok snimak, samo sto je on vise za beck vokale,ili timpane,nije za glavni vokal ima neki cudan korus u njemu,ne daje neki cist zvuk, mada to nekom i odgovara,sve u svemu opet kazem za neki demo moze lepo da posluzi. :D
Pozdrav! |
hvala ljudi :wink:
...e a da sam uzeo akg perception 200 jel bi to bilo bolje ili ne? |
Uzmi Rode Nt2a ....
Pozdrav |
koliko mu se krece cena???
|
http://www.thomann.de/gb/rode_nt2a.htm
Probaj kod nas u Artistu , mislim da oni imaju dobre cene za Rode mikrofone , u svakom slucaju , trebalo bi da se vrti oko ove cene ..... Pozdrav |
Quote:
Problem je samo proizvodnja u Kini, pa im proizvodi nisu bas ujednachenog kvaliteta, kad izadju iz fabrike...( zbog toga je Rode firma izmestila proizvodnju iz Kine). |
Pozdrav svima. Ja sam novi pa sam malo izgubljen u broju silnih tema na forumu i vjerojatno ovom pitanju nije mjesto ovdje al eto, valjda će mi moderatori oprostit.
Inače mi radimo neke eksperimente s guslama pa tra?imo mikrofone koji bi najbolje odgovarali fiksnom ozvučavanju spomenutog instrumenta (bez skidanja mikrofona s tijela instrumenta). Ideja je da stavimo mikrofon u bubanj, tijelo instrumenta i da tu ostane. Sad bi molio za neke savjete koji mikrofone preporučujete jer osim kvalitete zvuka tra?imo mikrofon sa ?to manje mikrofoniranja. Hvala... |
All times are GMT +1. The time now is 02:56 AM. |