![]() |
Re: Monitori do 350 eura
Dajem glas za Tapco S5.Imam ih neshto vishe od godinu dana i zadovoljan sam skroz.
PozZ |
Dodji kod nas pa poslusaj uporedno Sasmone 65, Wharfedale 8.2 i nove Tascam-e (uskoro i Rubicon-e) pa proceni sam...
|
Neka,neka...Sledeci su na listi Dynaudio...Napushtamo uskoro Low budget kategoriju...:D
|
Otidji do DCave-a, pa pochuj Samsone, ja sam se totalno iznenadio....
U poredjenju sa Samson-ima, Wharfedale u toj klasi nije monitorski zvucnik....Ali, ako mozesh sachekaj Rubicon seriju pa proveri i njih. |
Quote:
Nema tu neke velike filozofije, ja sam ubijedjen da monitori u ovom cjenovnom rangu (300-500)nemaju nekih drasičnih razlika.Činjenica je da nijedan od njih nije idealan i da svaki od njih ima svoje slabe tačke i svoje kvalitete.Pitanje je samo na kojem monitoru ćeš lakše da se navikneš na te slabe tačke i da ih rešavaš. |
najbolja stvar koju mozes da uradis je da skupis jos novca (barem duplo) i kupis bolje monitore, veruj mi.
ukoliko je to tvoj prvi monitor, onda to moze biti i pozitivno, jer ces tako nauciti sve lose i dobre strane, tako da ces znati tacno sta ti treba u sledecim koje budes uzimao (a uzeces ih sigurno). |
Ja slusao sinoc Adam A7.
Vrh!Za 600 i nesto evra par aktivnih. Cisti, detaljni. Trenutno najbolja kupovina, definitivno |
Quote:
koliko znam, najjeftinija varijanta kod nas je 780e.. ???? |
Trebalo bi da je ispod 700 kod naseg drugara, blizeg tebi, nego meni (geografski) :)
Za te pare nema bolje. Ima i dovoljno basa, cak sam na onom podesavanju nazad, skinuo bas za "1 klik" :) |
|
All times are GMT +1. The time now is 12:52 AM. |