Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Test Hardwera (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15977)

Manley 24-11-2006 02:04 PM

Re: Test Hardwera

Quote:

Originally Posted by Oggy
Ovako te stalno muci dilema "jel' dobos prekompresovan u mixu ili ga je uhvatio master kompresor...?" i te stvari...

nema mixa na fajlovima, pise da je samo hall dodat, samo je jedan master buss kompresor
Quote:

Originally Posted by Oggy
Ma nema veze, samo ti postuj, a mi cemo vec da nadjemo nacina da kenjamo :D:D:D

:D

kejkz 24-11-2006 02:12 PM

Mene zanima! Izuzetna ideja! Zelim da cujem koliko je stvarno nesto tako kvalitetno dobro.

perun 24-11-2006 02:38 PM

Quote:

Originally Posted by Manley
Da napravimo temu zanimljivom, snimicu uporedni test Neumann U87ai sa srednje budzetskim mikrofonima: groovetubes, se electronics, rode, akg...itd.

fajlovi ce biti bez imena pa da sami pogodite koji je koji mikrofon:D

Pozdrav

Hahahaha, najslinaviji ce biti U87! A najushiljeniji Rode! E pa sad... ovi ostali ce biti u sredini, verujem...

Ma, rokaj... Ovaj test sa spravama je suvise minimalan (po pitanju razlika), i on bi bio zanimljiviji da se bavio razlikama u klasama, a ne minimalnim karakternim razlikama nize visoke ili visoke klase!

Pozdrav...

Manley 24-11-2006 07:51 PM

Quote:

Originally Posted by perun
Hahahaha, najslinaviji ce biti U87! A najushiljeniji Rode! E pa sad... ovi ostali ce biti u sredini, verujem...

Pozdrav...

pokvario si mi test perune;)

salim se, ali mislim da nisi daleko od istine

Max 27-11-2006 10:19 AM

Quote:

Pozdrav...

:rotfl: :rotfl: :rotfl: .... nisi probao K2 ..... gde je tu shiljenje osim :D

@ Manley ..... napokon sam nasao vremena da skinem fajlove i ... ne mogu !!!! :o

Je l' sve u redu ili .... ????

Pozdrav

Manley 27-11-2006 12:01 PM

Quote:

Originally Posted by Max
:rotfl: :rotfl: :rotfl: .... nisi probao K2 ..... gde je tu shiljenje osim :D

@ Manley ..... napokon sam nasao vremena da skinem fajlove i ... ne mogu !!!! :o

Je l' sve u redu ili .... ????

Pozdrav

sve je ok....kod mene radi normalno

kVu 27-11-2006 12:56 PM

ne znam majq mu.. evo trudim se iz petnih zila da cujem koji je bolji i otprilike da se slazem sa perunom... za nijansu mi je neve bolji od svih (deblje zvuci), a ovaj thermionic ima nesto sexy...

ma kenjam.. :D al stvarno mi neve zvuci bolje od ova 3 ostala... glasnije i deblje :confused:

Rhino 27-11-2006 01:09 PM

Takodje neve. Ili je to samo-sugestivno jer definitivno svira najdeblje.
Iznenadjen sam da (po mom ukusu) je poslednji avalon

perun 27-11-2006 01:14 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino
Takodje neve. Ili je to samo-sugestivno jer definitivno svira najdeblje.
Iznenadjen sam da (po mom ukusu) je poslednji avalon

Ne treba da budes iznenadjen sto ih je Rolls Royce sve prestigao... Avalon je u ovoj prici Vectra...:D

Pozdrav. Kao sto rekoh, razlike su male, ali, sigurno bi extremnije bile da je u pitanju drugi mix, tj. drugi zanr za test!

kVu 27-11-2006 01:28 PM

Quote:

Ne treba da budes iznenadjen sto ih je Rolls Royce sve prestigao... Avalon je u ovoj prici Vectra...:D

Pozdrav. Kao sto rekoh, razlike su male, ali, sigurno bi extremnije bile da je u pitanju drugi mix, tj. drugi zanr za test!

a sta je BMW da znam sta da kupim? :D

All times are GMT +1. The time now is 10:26 AM.