![]() |
Re: -= VSTi =-
Quote:
|
nemoj bre!
izdajico! :) boli me uFo skidacu sample po sample pa cu pravim banke od po 300kb i jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii :D |
Quote:
|
ja ću se iz revolta vratit na LAP 4.7
|
Pazi...ipak sam ostao LAPovac:ups: Pokusaj da predjem na Nuendo se neslavno zavrsio i definitivno sam skontao da je sve u glavi:) (mada ima nesto i u plaginovima!:rotfl: ) Nuendo mi je nekako kao neki CAD program u poredjenju sa LAPom...uvek kada otvorim novi projekat krenem mahi,mahi,mahinalno da projektujem dvoriste,a javljaju mi se i sjajne ideje vezane za kuglicne lezajeve:banghead: :D Jednostavno sam se toliko navikao ne na sam LAP kao program,koliko na njegove plugove i sintove,da "ne znam" to da ponovim ni sa cim drugim,a pogotovu ne sa onim steinbergovim baljezgarijama i posalicama koje su nesretnim slucajem nazvali efektima...ozbiljno sam radio i na jednom i na drugom pa i na trecem (pt,koji je prica za sebe) i Nuendo se pokazao kao majka za studio gde se snima,postoji pravi mixer,gde se vuku hard efekti...bolno je jednostavan i praktican za rad sa audiom! ali ja jednostavno ne mogu da postavim pocetni aranzman (95% midi,pa se posle dodaju zivi instrumenti,itd.) na Nuendu...jbg,psiho:rolleyes:
|
Quote:
@zmaj i ja sam radio... sve sve sve.. i snasao bi se i radio bez problema kad bi 'teo.. al bre.. jednostavno mi je gadan :) |
Quote:
|
ma ja stalno nešto otkrivam neke sitne gluposti koje mi život znače u nuendu.. stalno... sad sam tek skoro otrio fixed lanes i potpuno revolucionirao svoj pristup radu sa više desetina tejkova (prečest slučaj u mojoj skromnoj karijeri :da ) .. pa tek brojevni shortcuti na glavnoj tastaturi... lele... i da, meni 3.2 osetno više prija od 3.0 ...
|
Quote:
|
Quote:
generalno poput vcp120, trilogy,stylus rmx,liquid guitar rgc3+ ..... I ako nije tajna koje to klavijature posedujes ??? Virus-B,C,Nord Lead, Oasys ??? |
All times are GMT +1. The time now is 12:52 PM. |