Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dragan Ivanović (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   -= VSTi =- (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15679)

zmaj 22-10-2006 10:23 PM

Re: -= VSTi =-

Quote:

Originally Posted by lesha
postoji. ogranici windows memoriju na 1gb.

prvo podesi "system managed size" za virtuelnu memoriju (control panel > system > advanced > settings)

otvori msconfig
klikni na boot.ini
klikni na 'Advanced Options'
cekiraj 'MaxMem' i upisi "1024" bez navodnika

Fala ti...ali malo je blesavo...to je kao da nekome ko ne moze da hoda,da bi hodao polomis ruke...:rotfl: Moracu na onaj odvratni Nuendo,a sve bih dao da mogu da ga zaobidjem...

kVu 09-11-2006 11:57 PM

nemoj bre!

izdajico!

:)

boli me uFo

skidacu sample po sample

pa cu pravim banke od po 300kb

i jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii

:D

kVu 10-11-2006 12:06 AM

Quote:

Originally Posted by bassystem
ili i?čupaj giga i prodaj...pa nas vodi na ćelape:D

cuj cevape... janjetina vruca i teleca corba i ode godinama steceni "talenat" :D

bassystem 10-11-2006 01:17 PM

ja ću se iz revolta vratit na LAP 4.7

zmaj 10-11-2006 09:53 PM

Pazi...ipak sam ostao LAPovac:ups: Pokusaj da predjem na Nuendo se neslavno zavrsio i definitivno sam skontao da je sve u glavi:) (mada ima nesto i u plaginovima!:rotfl: ) Nuendo mi je nekako kao neki CAD program u poredjenju sa LAPom...uvek kada otvorim novi projekat krenem mahi,mahi,mahinalno da projektujem dvoriste,a javljaju mi se i sjajne ideje vezane za kuglicne lezajeve:banghead: :D Jednostavno sam se toliko navikao ne na sam LAP kao program,koliko na njegove plugove i sintove,da "ne znam" to da ponovim ni sa cim drugim,a pogotovu ne sa onim steinbergovim baljezgarijama i posalicama koje su nesretnim slucajem nazvali efektima...ozbiljno sam radio i na jednom i na drugom pa i na trecem (pt,koji je prica za sebe) i Nuendo se pokazao kao majka za studio gde se snima,postoji pravi mixer,gde se vuku hard efekti...bolno je jednostavan i praktican za rad sa audiom! ali ja jednostavno ne mogu da postavim pocetni aranzman (95% midi,pa se posle dodaju zivi instrumenti,itd.) na Nuendu...jbg,psiho:rolleyes:

kVu 11-11-2006 06:17 AM

Quote:

postoji. ogranici windows memoriju na 1gb.

prvo podesi "system managed size" za virtuelnu memoriju (control panel > system > advanced > settings)

otvori msconfig
klikni na boot.ini
klikni na 'Advanced Options'
cekiraj 'MaxMem' i upisi "1024" bez navodnika

e izvini.. kolko da turim virtuelnu? ko da je 1gb (x1.5) ili...?

@zmaj

i ja sam radio... sve sve sve.. i snasao bi se i radio bez problema kad bi 'teo.. al bre.. jednostavno mi je gadan :)

lesha 11-11-2006 03:54 PM

Quote:

Originally Posted by kVu
e izvini.. kolko da turim virtuelnu? ko da je 1gb (x1.5) ili...?

najbolje napravi dual boot i instaliraj windows samo za lap, a za virtuelnu te ne razumem.. treba da stavis max 1gb da lap ne bi brljao..

Arthur 11-11-2006 09:17 PM

ma ja stalno nešto otkrivam neke sitne gluposti koje mi život znače u nuendu.. stalno... sad sam tek skoro otrio fixed lanes i potpuno revolucionirao svoj pristup radu sa više desetina tejkova (prečest slučaj u mojoj skromnoj karijeri :da ) .. pa tek brojevni shortcuti na glavnoj tastaturi... lele... i da, meni 3.2 osetno više prija od 3.0 ...

kVu 11-11-2006 11:54 PM

Quote:

najbolje napravi dual boot i instaliraj windows samo za lap, a za virtuelnu te ne razumem.. treba da stavis max 1gb da lap ne bi brljao..

nebitno... ne radi ni sa 1024 kako treba :(

Steka 12-11-2006 03:13 AM

Quote:

Originally Posted by zmaj
haha,totalno smo se poklopili...:mrgreen: emagic ih je razvalio...iako imam sve moguce vst-e,skoro sve sam lepo pobrisao i vecinu odradjujem s njima...jos si na 5.5.1?

ne razumem zasto si pobrisao pre svega kada ima dobrih plugins-a
generalno poput vcp120, trilogy,stylus rmx,liquid guitar rgc3+ .....

I ako nije tajna koje to klavijature posedujes ??? Virus-B,C,Nord Lead, Oasys ???

All times are GMT +1. The time now is 12:52 PM.