![]() |
Re: Koji Akai CD sa bubnjem?
Quote:
Ovo drugo ne znam tačno ?ta pita?? Ako misli? na DFH tj prvo toontrack-ovo izdanje, onda se radi o LM4 formatu a to čita battery bez problema. Ako nabavi? i addon cd na njemu su novi dodatni samplovi kao i programi u battery i kontakt formatu pa ti je jo? jednostavnije. Ako si mislio na superior DFH, nema načina da otvori? te semplove u bilo čemu drugom osim u samom pluginu (dobro la?em, ima, postoji mali program za prevođenje u BFD format, mada ne znam za?to bi to neko ?eleo da učini) |
Quote:
Mo?e? da pogleda? i EZ Drummer, to je tebi mo?da ok re?enje jer je bubanj malo na?minkan već, i jer nije toliko velik, naravno i nema? neki ogroman izbor bubnjeva, ali mislim da bi tebi to radilo posao, isto je u pitanju toontrack-ova biblioteka sa pluginom. |
Potpisujem Ez drummer - realisticniji bubanj jos nisam cuo . Ugodno sam iznenađen - makar mu fali bar jos 2-3 elemenata.
|
ljudi, akai drum sample cd-ovi su zakon,to svako zna....probaj Clear Mountain Drums
ja ne znam zašto, kad neko pita jednu stvar, tema često skrene na sasvim sedamnaestu stvar... |
Kupio sam AKAI Heavy Hitters Greatest hitts i Kurzweil K2000 Heavy Hitters
i moram da priznam da sam se debelo razocharao.Pa koja je to debilchina semplovala elemente bubnja sa reverbom,auuuu koji moroni.Sklepacu valjda 2-3 normalna seta sa oba ova diska.Ovo je totalno djubre!!!Vracharevicu ala si me sochno zeznuo.Kitovi od ovog Alana White-a zvuche ko da je lupao po kantama, a josh su 90% semplovani sa reverbom:)Pa sad zamislite kante sa reverbom:) E,da,od layera poneki elemenat ima 2-3 a i to je retkost! Ovo su chisto bachene pare.Srecom nije neka velika kinta(10 eura). @Dushan_S Jbga Dule kad te nisam poslushao,niko mi sada nije kriv.Trazio sam DKFH 1 ali nisam uspeo da ga nadjem nigde jer je malo mator.Od ovog AKAI-a neuporedivo bolje zvuche i bubnjevi iz Edirol Super Quarteta i iz Hypersonica2. |
Pazi,MORAS DA ZNAS STA HOCES...!!!medju akai semplovima ima mnoooogo smeca ali ima i fenomenalnih semplova koje ni jedan bfd ili superior na svetu nece zameniti!Pre nego sto se uopste upustis u trazenje,moras da imas zvuk noge,dobosa,koji ti treba,u glavi kao neku vodilju...i onda izdvajaj samo adekvatne i sparuj...mozda ces od 3 akai diska izdvojiti samo jednu nogu,ali ako je ta noga ona prava,vredelo je...;)
|
Quote:
|
Bob Clearmountain!:cool:
|
Pa nabavi stylus RMX sa svim expansions pa neces imati probleme.
Takodje BFD nije los, Artist Drums isto. Ostavi akai semplove molim te! |
da se nadovezem na temu....
koji akai ima najmasivnije i ne mnogo zategnute prelaze... probao recimo yellow tools pure drums toms i ono zvuci ko g. da prostite :) dakle, treba mi snaga/moc.. nesto kao recimo toto - I will remember |
All times are GMT +1. The time now is 02:32 AM. |