![]() |
Re: NS10 amplifier preporuka
E, sad ozbiljno - probaj ih prvo na nekom dobrom pojacalu, pre nego se izujes za drivere, mozda ces proci samo sa visokotoncima
|
Quote:
:) pozdrav bogi |
Decki niko od vas nije dao svoje misljenje oko Alesis Ra-300 [posto ga vec imam na lageru],znam da kvalitet mu je "referentan" ali mislim da cu da povezem NS10-ke na njemu neko vreme dok ne uspem da nadzem nesto bolje.Pa zanima nije li RA-300 malo prejako za NS 10......
Ivane ti si rekao da koristis ovu kombinaciju,zanima me kako funkcionise....... pozdrav.... |
Vezano uz pitanje za Quadove:
Imam Quad 303, kupljen na Ebay.de za male pare (nekih 200 ?). Nemam puno iskustva sa monitorima i pojačalima ali tih 2X50W je stvarno glasno. Pojačalo ima nekih 30 godina i ne primjećujem neke mane (osim da ima sitno zujanje ali mislim da je to jer su mi kabeli lo?e poslagani a i činjenica da imam Behringer MX8000 niti ne pobolj?ava situaciju ;)) Nadam se da sam pomogao |
Quote:
Pozdrav! P.S. Juce su nam crkle Yamahe! Hahahaha. Moramo da kupimo drajvere! Jebi ga, neki feedback je uleteo u njih i bukvalno su se PUSHILE! Srecom, nista nije izgorelo!:D Tako je to...:mad: |
ajd javi ako nadjes neku dobru cenu za drajvere pa da narucimo zajendo
|
Quote:
|
Quote:
|
BTW Naleteh u oglasima na Quad 405s (dva monobloka). Ni cena nije preterana, ali okrenem lika, a on mi kaze da je to pravljeno kod nas od quad kita:confused: . Jel' to tako uvek sa matorim quadovima, ili.......... bas nemam pojma o tome............ Sme li to da se uopste uzme u razmatranje? |
Quote:
Doduse ....kod Ivana studiotonca , nekako fino zvuce :confused: Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 05:30 PM. |