![]() |
Re: Malo Muzike...
Pardon, ja sam "napred" protumacio kao "glasniji"... ako si na to mislio, onda moj gornji post stoji. Ako si mislio na planove, onda ok... to i nije lose, kada se dogodi! Haha, uglavnom vokali u Srbiji odu "pozadi"...:D
|
Quote:
|
Quote:
Uostalom, ni Vracheva verzija nije original. Sem sto, naravno, sadrzi vecinu elemenata iz originala! Poz! |
Da,super je po meni i mix kebine pesme i mix ove rnb Vracheve stvari...S tim sto mi se cini da je Vrachev mix bolji u predelu bass-a od Kebinog...Ali i Kebin mix je vrh...Ja kad sam cuo tu pesmu na tv-u,reko sam "Keba poceo da sljaka r'n'b":),i bas mi se svidela stvar...pozdrav
|
Ma, obe su, realno, sranje!!! Sta kazes Vrach???:D
Hvala Jan, a za bass da ti dam odgovor odmah... Nije isti tonalitet, tako da se u originalu to podrucje mozda i bolje "poklopilo"... Zanimljivo, ali tonalitet je jedan od osnovnih, ako ne i najbitniji preduslov za DOBROZVUCHECU pesmu! Naravno, pored dobro spakovanog aranzmana...;) Haha, i svega ostalog!:( |
[quote=perun]Ma, obe su, realno, sranje!!! Sta kazes Vrach???:D
Sranje - u kom pogledu? Raghav-ov mix je napakovan lepo i udara lepo...Kad sam ga pustio prosle godine u Zana studiju na velikim Genelecima, odma' su trazili da iskopiraju pesmu! I svi u V2 Records su bili prezadovoljni....platili su lepo (ono jes da su me smorili malo..) A pesma, ko pesma...konfekcija cista. Nema nikakvu vrednost, ako si to mislio...? Ali, na racun nje cu mozda da produciram par stvari za novi album, jer ovaj mix bolje radi od originala sa njegovog albuma.... Sranje ne sranje, samo da donese jos posla - ne bunim se! |
[quote=DaBear]
Quote:
Uhhhh, bre, VRAAAACHHH... Al' si bukvalista, jebo te... Satrli te ti Anglosaksonci! Opusti se... zajebancija!;) A Zanine Genelece i slusanje necu da komentarisem... Never mind...:mad::( |
Quote:
|
Quote:
Ma, Kebina verzija je baladica, bre... meko, fino, sa malo auspuh-vokala!:D Slusaj je i tretiraj ko Dzejove balade iz 90-tih, a ne kao 50 Centa! Hahaha...;) |
[quote=perun][quote=DaBear]
ma ja sam opusten sve vreme....Mogu ti reci da oni Geneleci u zidu kod Zane zvuce dobro...Tannoy-i (oni elipsasti) i oni treci - nemaju veze , ali Genelec sve sto sam pustio (pun CD) zvuci dobro... Isto..svi kukaju, lose slusanje u Pinku na Dedinju....soba ime super slusanje. Svi moji miksevi zvuce isto kao kod mene (samo sa malo vecim bas opsegom - jer su njihovi Dynaudio duplo veci od mojih!) ali mega je zvuk....nego ljudi se nisu navikli... Kod Vlade i kod Zeljka nisam stig'o nista da pustim...sledeci put kad dodjem... Bio sam u jos par studija, ali to nema veze sa zivotom... vozdra..samo cool...he. |
All times are GMT +1. The time now is 12:18 PM. |