![]() |
Re: Takmicenje za Remix
Uskoro saljem svoj ..... Massive atack balada na 60 bita ...... ko izdrzi do kraja a ne ubije se taj je car :rotfl:
Pozdrav |
Sto sve ne radim u posljednje vrijeme.. mozda se primim i ovog... :)
|
Quote:
|
Epa evo ja sam svoj remix okacio:
http://www.realworldremixed.com/remi...9GE3CkgCmIFlUi Nije da se nadam da cu da dobijem duende, jer sam uveren da od toga nema nista, ali bih u svakom slucaju voleo da dobijem podrsku sa ovog foruma, te od vas ocekujem puno petica :D a ja cu uzvratiti istom merom kada se jos neki "nas" remix nadje na sajtu! Da sam mogao vise vremena da posvetim tome, definitvno bi ispalo drugacije i bolje, ali sta je tu je, osecao bih se glupo da nisam ama bas nista uradio, tako da eto.... poslusajte pa kazite sta mislite... p.s. A da, remix je tups-tups, tako da oni koji su anti tups-tupsa ne treba da ocekuju nista posebno. Ja se ipak nadam po nekoj petici i od njih jer "u svetu postoji jedno carstvo..." ;) |
super! dobra direkcija...sto ti rece da si malo vise poradio...ja bi nabacio jos pare synth linija da se polako nadogradjuju ka klimaksu...ali super. Cuo sam jedno 20-tak remiksa na njihovom sajtu i nijedan mi nije nesto radio sa pesmom...
cetri zvezdice sa zaslugom! ps - nikad se nezna.... |
Quote:
...sve u svemu , evo idem da ti lupim jednu peticu:) |
Sinoc sam smogao snage da ga zavrsim ......
http://www.realworldremixed.com/remix.php?remix_id=SMvBM3XAvqg3QPVm To je neka moja emocije u vezi ove pesme Nadam se da ce vam se dopasti Pozdrav |
hey max choveche jak ti je mjuz.dobra atmosfera.spora stvar ali nije dosadna ni u jednom trenutku.:cool2:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:09 AM. |