![]() |
Re: Vokal Mix - Savjet
Quote:
|
Quote:
Receptura ne postoji, ali svako ima neke svoje trikove. Bitno je da se sve snimi sto bolje, tj. kvalitetnije! Pozdrav. |
Quote:
|
...Da se i ja nadovezem na Peruna. Zaista, vokal igra tu najvecu ulogu! Badava ti sva oprema ovog svijeta ako pjevac nije dobar! Bio sam prosli mjesec u pulskoj areni na koncertu Norah Jones i nevjerojatno kako ta zena ima uvjerljivu interpretaciju, s kakvom lakocom se poigrava glasovima (a k tomu jos i odlicno svira). Jest da su tonci napravili velik dio posla i da je zvucalo kao na cd-u, (atmosfera koja je varirala iz pjesme u pjesmu) ali njezin vokal je taj koji je dominirao i u kojem smo uzivali. :)
|
Quote:
|
Quote:
Kad ga crnac odradi jednostavno mora da zvuci odlicno. Npr. slusajuci The Game-ov album iz 2006.(npr. pesma Too Much) ja sam otkidao na onaj vokal. To je tako zategnuto, shiroko, pravo u facu i toliko opako da je to chudo. |
Kad su vec pomenute prostorije gde se snima, evo jednog video primera.
U pitanju je Lil Jon i njegov vocal booth u plakaru. Nije nikakva zajebancija. Kratki filmic govori o saradnji Rhymefest-a i Lil Jona. http://youtube.com/watch?v=lMDCdlVe5...elated&search= Skoro sam gledao na MTV Cribs kucu Lil Jon-a i sad, prikazivali su studio i vocal booth je improvizovan na jos jedan lud nacin. Stoji neki dushek u cosku, a unutra mic. :) Probacu da nadjem link. |
Quote:
|
E, danas je dan kada sam par puta vec bio u iskusenju da kazem :" Daj da cujem!", moram priznati da bih voleo da cujem kako izgleda deeserovan master i kako zvuci pre njega, pa da mu deeser treba!
Danas je neki ludi dan na forumu... :banghead: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:33 AM. |