![]() |
Re: Shta posedujete od vijura?
Quote:
@ Don verujem da VL na ex5 ne zvuci kao na VL1, ali u klasi workstation sprava, meni je to extra sint. Ja dosta radim live, sa bendom, tu je nenadje*iv. BTW, imas lep setup:) ;) |
Hartmann Neuron
Access Virus TI P?lar Clavia Nord Electro 2 (tj. 3) Clavia Nord Lead 3 Roland dig. klavir |
evo i mog setupa
Oberheim Matrix 6 Roland Jx-8p Korg DW-8000 Studio Electronics Atc-X Quad Filter System Alesis Andromeda Roland s-760 E-Mu Orbit Cheetah ms 6 Waldorf Xt Waldorf Pulse Doepfer ms-404 E-mu midi keyboard Behringer brc 2000 sta bi jos dobro dolso? uhh ..puno toga :( |
Quote:
Ne, ne. EX-ica mi, izmedju ostalog, koristi i kao odlicna master klavijatura, tipke su ZAKON! Osim toga, ak koristis Yamahu za live svirku, vjeruj mi da neces keyboard verziju, bolji ti je rack. To je zbilja pretesko i preveliko. |
Quote:
eh, vidim da sam zaboravio svoj wishlist. sto realisticni, sto nerealisticni.. Roland CR78 - meni najdrazi analog drum Oberheim OBX - megapadovi. nasao sam ga nakon 2god trazenja, ali tip se jos nije odlucio.. Neuron - rezervirao sam onog u klangfarbe, pa odustao. ipak su mi zatrebali euri za druge stvari. :( CS-80 - kupio sam ga u jesen, jos stoji kod brata u kaliforniji, ceka da smislim transport ovamo. opet lova .. ARP Chroma, minimoog i System100 - mozda jednog lijepog dana.. @puRE - pa dugo te nebi na forumu. lijepo da si navratio.. ;) |
Quote:
Sta se kopiranja tice, ja sam mislio na koncept dizajniranja uredjaja, a ne na kopiranje zvukova. Koncept EX5 zasniva se na Kurzweilovom V.A.S.T. konceptu gdje imas digital synth, sample player, DSP i "analogne" oscilatore koje mozes da koristis za sve zivo. Ja na Kurzweilu mogu da koristim sve to istovremeno bez ikakvih posljedica. Ajde ti na EX5 istovremeno koristi sampleove, AN sekciju i DSP, pa da vidimo kolika polifonija ce ti onda biti i kako ce ti se synth ponasati po pitanju response timea.To to je ona bitna razlika u odnosu na Kurzweil. Na Kurzu ti je polifonija uvijek 48 nota, bez obzira koliko oscilatora ti ukljucio i koje DSP strukture rabio, a response time mu je trenutacan, bez obzira koliko si mu ti opteretio DSP. Na to sam mislio kada sam rekao 747 sa motorom od Pipera. Inace kao synth EX5 je odlican. Takodjer, za onoga kome treba all-in-one radna stanica, sampler, virtual analog i PM, EX5 je definitvno najbolje rjesenje u ovom trenutku! |
Quote:
kako te sluzi ATC-X , sto ti se cini , sad kad si imao malo vise vremena da radis s njime ? |
Tomislave,sta ce ti OBX pored OBX-a?Mislim,svi tvrde da je OBX-a masnija varijanta a imas i split.
OB-8 je vec druga stvar... Mislim da ti jos fali jedan modular dotcom,ili Oakley:) ;) :hyper: |
Quote:
ATC-X , attack bi mu mogao biti malo brzi , inace kao neka vrsta leksikona analognih zvukova , znaci nista nesto spektakularno novo , al potpuno odgovara nameni , i sto je interesantno always in tune , neznam kako su to izveli , ponekad i fali taj vintage detune iz sounda ... i cuje se unutrasnji rele kad prebacujes sa jednog filtera na drugi ,ili kad ukljucujes distorziju ili ringmodulator .. sto znaci da je unutra hardware fx :) |
5 Attachment(s)
E-MU Audity 2000
Korg M3R RSF Cobol (Monofonski synth - CV/GATE) Roland CSQ-100 Digital Sequencer (CV/GATE) - Prodajem! Roland CV Interface OP-8M (Interface za Roland JUNO-60 - DCB-Midi) - Prodajem! Roland JD-800 Roland MC-4 Micro Composer (CV/GATE) Roland SH-101 (CV/GATE) - Prodajem! Roland System 100M 181 Keyboard 4 oct (CV/GATE) - Prodajem! Roland System 100M 191-J (modularni system sa 4 osc - CV/GATE) - Prodajem! Sequential Circuits Pro One (CV/GATE) Waldorf Microwave XT Yamaha AN1x Extra Solid Mobile 19'' Rack 26 unit's - Prodajem! |
All times are GMT +1. The time now is 06:45 AM. |