Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   -= WHITESNAKE - Tasmajdan =- (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14155)

Arthur 07-06-2006 09:37 AM

Re: -= WHITESNAKE - Tasmajdan =-

nist' ja ne vidim... :D gore sve lepo pishe, pa nek istorija sudi!! :D po kratkom postupku :da:

TOLJAGA 09-06-2006 09:08 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
Gey Gey!!! :D booohaaa :D :da:

gay--homosexual. The term originated as a code word for homosexuals when queer became too well-known. Previous to this usage, "gay" or "gey" had been used since at least Victorian times to refer to sex, usually of an illicit or publicly disapproved-of variety. "Geying it up" once meant visiting a brothel.

Arthur 09-06-2006 09:38 AM

kolko ja znam, ta rec u osnovi znaci veseo, radostan. cesto se nalazi po pesmama... ukljucujuci i spicu za Flintstones...

TOLJAGA 09-06-2006 04:33 PM

Ma mislio sam da me tamo provaljuje? za gramatičku gre?ku (gay - gey), a ne za orijentaciju. Pa sam poku?ao da doka?em da su u upotrebi oba izraza, ako ni?ta bar ?argonski. nevermind... :rolleyes:

Nego...

"VitkeSna?e" na Ta?majdanu!!!
:D

LONG LIVE R'n'R!!!

Aleksandrija 24-06-2006 12:04 AM

Cuh negde da ce koncert mozda,umesto one rupe od Tash-a,biti odrzan na stadionu Obilica,ali i da ce za takvo nesto biti potrebna velika publika,a ja nisam sigurna da je oni u Srbiji imaju:( :(

TOLJAGA 07-07-2006 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by Aleksandrija
Cuh negde da ce koncert mozda,umesto one rupe od Tash-a,biti odrzan na stadionu Obilica,ali i da ce za takvo nesto biti potrebna velika publika,a ja nisam sigurna da je oni u Srbiji imaju:( :(

Heh, ali smo zato tu mi "sa zapada" da pomognemo stvar. :da:

Ja dolazim sa minimum 5 ljudi. A znam i mnogo veći broj onih koji se premi?ljaju.
Tako da... ako je tačno Alex to za stadion, biće sigurno i vi?e ljudi :)

Aleksandrija 07-07-2006 05:58 PM

Pa,vidis-nista od toga:banghead:
Vrlo pametni organizatori ce nam ipak prirediti blamiranje na Tashu,gde u najmanju ruku necemo moci ni da disemo!
Karte su jos malo,pa rasprodate,sto znaci bice jako puno ljudi i tako.KO prezivi.....:banghead:
Ma,nije ni bitno,vise-dobro cemo se provesti:);)
Samo ti povedi sto vise ljudi i bice odlicno!Veliki pozdrav....

Aleksandrija 07-07-2006 06:26 PM

Joj,napisah dva puta isti post:banghead: :banghead: :banghead:

TOLJAGA 09-07-2006 01:39 PM

Quote:

Originally Posted by Aleksandrija
Joj,napisah dva puta isti post:banghead: :banghead: :banghead:

Here You Go Again :p

Arthur 10-07-2006 10:06 AM

btw, moje iskustvo sa kraftwerka - nikako ne silaziti u parter.. iako je zvuk tamo verovatno najbolji, kod punih koncerata postoji veliki problem izlazenja na kraju... to mi je prvi ozbiljniji napad panike&klaustrofobije u zivotu !

All times are GMT +1. The time now is 11:34 AM.