![]() |
Re: Focusrite Liquid Mix
Jedva cekam da ovo kupim!:D :hyper: :D
|
Ja sam se isto nabrijao!!! Jedva cekam onaj dio godine u kojem ce se pojavit verzija za PC.
|
manley, a otkuda tebi preview ako nije tajna ;)?
|
Quote:
|
..... opet me muci pitanje ..... koje sam vec ranije postavljao
Liquid channel .... nije uzeo bas neke dobre kritike kad se izduvao Hype ...... naravno svi su rekli da kompresija nije nesto ( kolega Manley je tvrdio suprotno ali sad vidim da vise ne koristi kompresore ) ali EQ su sigurno ok . Nije mi samo jasno , da ako je ovo jeftina verzija starijeg brata , kako ocekivati nesto spektakularno ????? Pozdrav |
Quote:
ovo je isti sistem kao i liquide channel samo na 96khz i naravno bez preampa...ista tehnika...za taj novac ODLICNA SPRAVA |
Prvo da vas obavestim sve skupa da otvaram vecernju skolu komunikacije i medjuljudskih odnosa, vidim, imacu dobar posao :)
Liquid nisam probao, ali, Gearslutz i jos neki forumi za koje drzim da su dosta kvalitetni u globalu kazu da se Liquid i nije bas proslavio... Dakle, samo prenosim ono sto sam chuo... a takodje je rasprostranjeno misljenje da je upravo UAD u digitalnom domenu i dalje neprikosnoven sto se tice kompresora... |
Pitanje o kompresorima kao i razlici izmedju SPL gold mic 2 i channel one preampa i dalje stoji .....
Pa u pocetnim postovima si rekao da ce PoCo i Uad da lete ..... E da ..... moze li kraci opis Vintecha x73 ????? U dvoumljenju sam izmedju njega i Germaniuma ( na zalost nisam cuo ni jedan , ali mozda bi mogao da ga uporedis sa nekim ovde koristenim preampima ..... npr Focus red , Avalon 737 , i sl ..... ) Pozdrav |
posle gledanja liquid mixa na sajtu dancetech jedna stvar mi je definitivno nejasna.ako zelis dobro izreklamirati neki proizvod najbolje je pokazati na primeru mogucnosti proizvoda.ceo filmic traje prilicno dugo.mnogo spike al' malo okretanja dugmica.povrh svega lik koji se ne vidi govori kako je sve mamara ali ne moze recima da se izrazi sta mu je to toliko ok.sve je nekako na frku.definitivno nisam skapirao da li je ovo dobro,odlicno,lose...
|
...eto proslo je godinu dana, mora da se jos neko dokopao ove sprave :D
pa ljudi jel valjaju ti compresori ili ne? |
All times are GMT +1. The time now is 12:22 PM. |