![]() |
Re: Obrazujte nove narastaje
i arnold schwarzenegger... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
imam ja jedan interesantan mp3 da okacim..Potrudicu se ovih dana :)
|
|
SLIKA 1
Vrlo rijetko sviram jos od trudnoce.. ali ovdje sam bas krenula na necemu raditi i ovo je moja poznata ozbiljna faca kad nesto "smisljam". Tek sam na slici skuzila da je Liam cijelo vrijeme promatrao moje prste... SLIKA 2 Prvo snimanje... tj. pokusaj.. htjela sam snimiti njegovo gugutanje, ali umjesto toga snimila sam podrige, kihanje i prdenje dvomjesecne bebe. :) Guguce samo na krevetu, ne i u kolicima... morat cemo opremu dovuci u spavacu sobu... jos sam ga i skinula jer je gol najsretniji... ali nista od milozvucnih zvukova bebe... bar za sad... |
mnogo je sladak :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Da, mama je vrrrrlo slatka. Bar 10kg u plusu radi "slatkoce". :)
Ali on je stvarno divan... a tako zahtjevan (naravno, mora biti, moje je dijete.. ), stvarno me nekad izmuci do kraja dana i onda onako nevino gleda sa svojim velikim okruglim ocima i iako se veselim kad zaspi (nakon pol sata uspavljivanja).. vec za koji sat mi strasno nedostaje... Toliko uzivam u njemu da bi najradije zaustavila vrijeme! S druge strane... skladanje mi pocinje ozbiljno nedostajat, sve vise i vise... i bas me zanima kako ce zvucati moje after-Liam stvari...:) Decki, laka vam noc! |
All times are GMT +1. The time now is 12:40 PM. |