![]() |
Re: Koji je,po vasem misljenju,najbolji Vst klavir?
Bump!
Kakva su mi?ljenja o danas dostupnim VST klavirima? (Mislim ... nije da se ba? mnogo ?ta promenilo za nepunih pet godina, od kako je neko poslednji put pisao ne?to u ovoj temi, ali hajde da je ipak malo razmrdamo. :)) |
Za mene Ivory :) .. Nemam zivaca da se bakcem sa 180 Gb Quantum leap pianos, a pretpostavljam da je to sam vrh ponude :)
|
ni alisha keys odlican
uporedivo sa ivoryem pojeo ga je |
Da, zaboravio sam i sjajni Galaxy II :)
|
Quote:
|
Quote:
Upravo sam u procesu nabavke nekih Galaxy klavira, pa ćemo videti ... Tu očekujem lepe stvari! |
Quote:
|
Quote:
Edit: 7 Giga zapravo! :D Edit 2: Hmmmm .... Thomas Skarbye je radio na tom instrumentiću ... Moglo bi to da valja ... :) |
Sefe to su dve skroz razlicite stvari.. Za neke stvari je bolji, za neke nije.. Alicia Keys Piano je pravljen specijalno za produkciju Pop/soul/r'n'b bla bla, za ono za sta Alicia koristi svoju Yamahu C3 Neo .. Taj zvuk imas na njenim pesmama.. Galaxy su semplovi koncertnih klavira i svakako mnogo detaljniji nego NI AKP .
Pozdrav :) |
Quote:
Jer pazi, ja pitah nešto, javi se čovek i reče da Alicia's Keys "jede" Ivory! Šta to znači za mene: Alicia's Keys je VST klavir opšteg tipa koji se da upoređivati sa ostalima (u apsolutnoj kategoriji ... bez ograničavanja na to da je u pitanju instrument primeren samo toj i toj vrsti muzike) ... i ... što je jako, jako važno ... ispada da je, u tom smislu, i bolji nego drugi instrument. Shodno tvojim rečima (a mislim da ti ovako na suvo, bez probavanja NI AK) verujem u meri od bar 95%, ispada da mene to čudo nikako ne bi moglo zanimati. (Galaxy bi, sa druge strane, definitivno mogao da mi se svidi, ali ... još čekamo da stigne. :wink:) |
All times are GMT +1. The time now is 03:30 AM. |