![]() |
Re: TV Reklama
Quote:
(sorry za o.t. ali morao sam da odgovorim) |
Quote:
pod 2) minimal house i techno vrtim non-stop i po tome me svi i znaju a ja ne zelim da se ogranicim samo u jednom pravcu.tako da cu cesto vrteti techno kada to niko ne ocekuje ili obrnuto... btw, necu ni da pominjem kakve ti ploce imas i kako vrtis a takodje ni kakvu muziku pravis...tj ne pravis... tako da ...:kesa: p.s.sorry na offtopicu. I'm OFF. |
:rotfl:
|
@color
Ma ok je to, samo mi je zasmetalo jer je aranzman na brzinu spakovan i malo fali pa da bude praznjikav. Zato su me te distance i nedostatak reverba kao lepka malo ozracile, i sutra idem da popravljam.. S druge strane, razumem da nije zvuk/muzika svrha reklame, ali me na poprilicne muke stavlja kada simfo-timpan koji bi trebao da udari sa kadrom na politicara, kada on nije u tempu melodije koja svira.. takodje, reklama ima dve velike celine, za koje sam napisao dve temice, i njihovo smenjivanje bi takodje trebalo da ima nekog muzicko-ritmickog smisla, u sinhronizaciji sa slikom. Licno dosada nisam obracao paznju na to, pretpostavljao sam da se kadrovi u spotovima sa bubnjem smenjuju makar na udarac, ako ne na takt... zanimljivo ;) |
All times are GMT +1. The time now is 08:38 AM. |