![]() |
Re: Koliko vjerovati mojim AKG slusalicama?
Quote:
Quote:
|
Ahem, ne znam da li sam ja pograsno shvatio definiciju na srpskom, ali kako meni zvuci, potpuno je obratna... Dakle, pravilna definicija bi bila: circum (krug, okolo, otprilike) aural = oko usne skoljke; supra (na, iznad) aural = na usnoj skoljci... meni su circum-aural sluske neuporedivo udobnije... ovaj moj 141m mi slomi usi, dok ove druge technics mi prijaju (iako je zvuk losiji)...
|
Heh, nisam ni skuzio da je boggy napisao obratno dok nam nisi skrenuo paznju na to. Procitao sam to letimice jer mi je tematika poznata i nisam ni primjetio zamjenu.
Ali dobro, napisao je da on to uvijek mjesa :D |
Quote:
|
@boggy
Quote:
Quote:
Quote:
inace, otici cu jos malo u oftopic: - moje odusevljenje ovakvim temama potice od toga sto sam na internetu procitao previse poruka i video previse foruma gde sve kipi od autosugestije, predrasuda, "iskustva" i placebo efekata. audio svet je pun toga, a to se kosi sa mojim poimanjem cele price. Quote:
mozda otvoriti poseban podforum "tekstovi", "clanci" ili tako nesto koji ce biti read only i koji ce sadrzati samo tako sredjene informacije? no, to je na administratorima... pozdrav, andreja |
Zdravo andreja,
Quote:
Mozda moze da se uvede praksa da svako koga posebno intrigira problem kada vec nesto nadje i uspe da sastavi niti po Forumu, potrpa to u tekst fajl i spusti na neko mesto... vremenom ce se valjda izvuci kompleti dobrih tekstova. Quote:
Quote:
Quote:
pozdrav Bogi |
All times are GMT +1. The time now is 09:55 PM. |