![]() |
Re: Sta da kupim Roland G-70 ili Korg PA1XPRO?
Quote:
Najlakse ti je da se pomiris da to tako zvuci i sviras, ne vredi |
Ako nekoga zanimaju semplovi i stylovi za Korg Pa1xpro neka mi se javi na MSN ili mail sanelfilipovic@hotmail.com:cool:
I ovome majstoru u vezi tih MIDI FILES!!!! TI SI JEDNA ODERANA SELJACINA KAD SI PLATIJO 2500? KLAVIJATURU DA BI PUSTO MIDI FILES KUPI SEBI MINI DISK I PJEVAJ UZ TO!!!! ZBOG TAKVIH KOSTO SI TI MI KOJI SVIRAMO NEMOZEMO DA RADIMO TAKO DA TI JA NEBI DAO NIKAKAV SAVJET KAKO DA TI ZVICE TI MIDI FILES NA PA1X JABALI TE MIDI FILES!!!! SAMO NAPRJED KORGOVCI PRAKTIKUJTE ZIVU SVIRKU!!! |
Pozdrav svima
Svi Vi koji pustate MIDI fajlove kupite sebi nesto do500EUR i rujesite problem.... J**es klavijaturu koju moras citav zivot praviti da ti dobro zvuci, ti muzicari nemaju vremena da skidaju pjesme posto im svo vrijeme oduze pravljenje zvuka i zato kupi sebi ROLAND-a i budi gospodin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to ne obican nego sa sesirom:) Ma znam ja vrlo dobro da je to stvar ukusa . Pozdrav |
Ja mislim da za ove koji pustaju muziku i pevaju ne treba da se zovu muzicari.... Vec neki.... DjVokalOneMan "band" :D:rotfl:
|
Vrhunski thread, samo nastavite! Veoma me interesuje!
|
paaaaaaa...zanimljiv je.....:o
|
E, nije valjda Guerrini banovan?!
Admini, vratite ga! Posaljite mu flasu loze na kucnu adresu, samo da se vrati! |
Quote:
|
Pa, nije vam valjda UAD interesantniji od ovoga?!
|
Na trenutak sam pomislio da sam nesvesno odlutao na onaj yu midi forum (ili kako se vec zove :p ) ali dobro je :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:31 PM. |