![]() |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
3 Attachment(s)
....Ma evo jos malo :)
|
5 Attachment(s)
Evo jos par slika od mene.
|
Sklopljeno sa ukusom , nema sta ......
imam dva pitanja ..... 1 . Kako si na kraju shvatio da je Amek konacno resenje stola ? Preporukom .... licnim iskustvom ..... licnim ukusom ..... ili nesto trece ? 2. Pitanje koje me vec dugo muci . Da li postoji razlika izmedju hardwareskog i softwareskog Waves L2 ? Ako postoji u cemu se ogleda ? Da li prostim slusanjem moze da se oceni da li je u pitanju hardware ili software ???? Pozdrav |
Quote:
Inace je 24-voro bitni convertor sa sampling Rate od 44,1 do 96 Khz, dubina bita je od 16 do 24 bita...naravno tu je i digital look ahead limiting sto znatno olaksava ceo proces limitinga! Input/output su pored analognog i S/P-DIF i AES/EBU! Sync izvor je extreni, interni ili digitalni! Super masina,jednostavna za rukovanje, a cini cuda u pravom smisli reci! Ah da negativne strane: CENA!!!!;) Pozdrav |
Quote:
|
Re: Slike vaših studio-setup-ova
Jeste li imali problema sa VCA na dbx 160SL?
|
Quote:
Taj efekta me je i sklonio od software ske verzije L2 . A zar nije i software 24 bitni ( ili cak interno 32 ???? ) i ima look ahead ? Znaci zapravo , prava razlika se cuje tek kad analogno udjes ...... ? Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
software je isto 48bita.
ali osim sto ovdje na hardveru imas ADDA fazu, mislim da je i razlika sto ne ides kroz (usrani) Nuendo VSTi signal path, vec imas samostalni (dedicated) DSP. to uvijek bolje zvuci. ah, nekad sam se tome radovao,a sad kad cujem rijec "plug-in" uvati me jeza.. |
All times are GMT +1. The time now is 04:59 AM. |