![]() |
Re: NI guitar rig 2
Kako kome? Pa Behringeru, naravno :D :p
|
Da, smejamo se Behringeru , ali ja imam V-Amp2 i sto vec Dusan rece za te pare zvuci sasvim solidno. Probao sam i Amplitube i Gitar rig i ne moze da se poredi . Kvalitet zvuka i tu mislim na definiciju i punocu zvuka u mixu kod oba software-a su bila dosta slabija nego kod V-Amp-a. E sad, pucajte u mene ali ja nastavljam sa V-amp-om . :D
|
Slazem se Dusane, ali opet NI nije mala riba. Radilo je na tome mnogo vise ljudi od njih par :)
Sve je stvar ukusa i na tome cu da stanem. Meni line6 zvuci previse sterilno recimo. Ja nista od ovoga ne koristim profesionalno tako da verovatno i nemam pravo glasa :). Sto je najgore, pevecu potpuno drugu pesmu kad skupim pare za JSX combo :D |
Quote:
|
Quote:
|
eno onaj B4II od NI ima neke iste simulacije kabineta kao GR2,mislim da su svi njihovi programi bazirani na reaktor enginu,i da sve prave uz pomoc njega.
|
Quote:
Jaooo kakav clean! A crunch kanal ... ma videces. Stvarno vrhunsko pojacalo. Samo da jos uvezu JSX zvucnike. Doduse cena je paprena al za ono vredi, zaista. Mislim, jedan je Satriani :D |
Evo jucer sam konacno nabavio Guitar Rig 2. Malo sam se igrao sa njim, za sada mi se cini daleko napredniji od prve verzije, s tim da ima zaista puno novih stvari, i prakticki neogranicene mogucnosti "programira" bilo koja kontrola ili poveze sa nekakvim oscilatorom itd... Nova simulacija Fender Twina je bas cool. Uglavnom ima jako puno noviteta, a ja za sada nemam bas vremena posvetiti se tome. Cim ulovim malo vise vremena, napisat cu vise. Za sada mi se cini odlican u odnosu na jedinicu.
|
Evo igram se sa GR2 vec nedelju dana non-stop (morao sam samo pauzu za novu godinu :D). Bolji je definitivno ali novine nisu vredne 2.0 oznake. HiQuality radi stvarno osetno bolji rendering zvuka. Cini mi se da je Gratifier poboljsan i to dosta. Raw kanal zvuci super (sa CAT distorzijom). Super je sto su dodali gain booster to mi je bas trebalo da poteram Plexi. Ma svidza mi se :D. Napravicu neke testove da cujete.
poz. |
ma gratifier nije nista poboljsan,isti je kao i u kecu,kao i kod ostalih pojacala i efekata,nema nikakvih promena u zvuku,osim novih modela i hi-res-a.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:03 AM. |