Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Tutorijali (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=88)
-   -   FL Studio (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12343)

BILLYBA 22-01-2007 02:12 AM

Re: Fruity Loops Studio 5 generalno

koristim fruity loops od prve verzije...
najvise sam se zadrzao na petici i moram reci ljudima da
neozbiljni interface krije hiljade preozbiljnih kombinacija i automatizacija i kao sekvencer
je jedini software koji simulira mpc...po nekim mojim iskustvima...
a moje radove mozete cuti na albumu ede maajke "stigo cumur"
pod nazivima pjesama:

sretno dijete
blazena tisina
za mirzu
severina

imam i reason al ga ne koristim za aranzman. samo ga otvaram u fruityloops-u kao instrument...kakvo ponizavanje...:o

mett_yu 27-01-2007 05:08 PM

radim dosta u Fl studiu i zanima me da li ima nekih dodatnih semplova
za bubanj i boljih klavijatura jedino mi se boobass svideo
provalio sam program do tancina i mnogo je lak za rad ali kad bi
nabavio cd sa semplovima koji su realni ne bi ga menjao nikad
Pozdrav

HeatMan 27-01-2007 05:18 PM

pa brate, uzmesh bilo koje semplove u wav formatu i mozzesh da ih ubacish u njegove "semplere"..

mozzesh i vsti pluginove da ubacish.. ono... ako si provalio program, ovo bi morao da znash...

mir

edit: biliba? bili? :)

-neshapesha- 03-02-2007 02:29 AM

pravi drum semplovi :drums:, akusticni bubnjevi ne elektronski , vecina malo losijeg kvaliteta wav format http://www.phatdrumloops.com/old_site/

Sajt nije renoviran od '98 hehe
uostalom na bilo koji wave fajl u Fruity-u mozes desni klik-
- open in new slicer channel- i on ti ga lepo isecka tehnologijom koju koristi Reason za rex fajlove,samo ne znam zasto onda i u Rezonu ne moze bilo koji wave fajl da se isto tako isecka,ne znam koji im je to fazon ,ali eto bar u Fruity-u mozes i posle redjas one zelene poluge u piano roll-u i napravis neki svoj ritam i ne mora samo bubnjevi da se stavljaju pod noz nego bilo sta sto se sastoji od nekoliko delova i ti onda redjas te delove na neki svoj nachin kako ti se svidi

mett_yu 20-02-2007 08:45 AM

Quote:

Originally Posted by 2BIG Dedskin
Na forumu nov sam ali nikako i u FL-u pa evo jedno kvalitetno pitanje za upucene.Josh od vreme trojke,2oo1. chini mi se,nemogu da provalim one chetri boje tj. dugmica u gornjem levom uglu piano rolla.uvek koristim zelenu boju ali sam probavao i ostale.Nisam uochio da se neshto menja promenom boje.Chemu sluze ti dugmic?:banghead:

imas slajd dugme pa kad ti recimo svira neki bass i jedan ton ide dignut slajdom a preko njega prelazi sledeci koji nezelis da ga slajd uvati i digne onda ga naravno stavis u nekoj drugoj boji, to je korisno , a ono sto covek kaze za ritam jedna boja
solo druga pa ja mislim da je to beskorisno jer ja uvek otvorim drugi patern.aj z.

mett_yu 20-02-2007 08:47 AM

jesi provalio dinamiku u Fruity Loopsu?

mett_yu 22-02-2007 08:55 AM

Re: FL Studio

jesi radio sa dinamikom u Fl :mrgreen: stvarno i djubre od semplova moze da zazvuci sasvim pristojno

Inovative_kg 08-11-2007 12:14 PM

Quote:

Originally Posted by mett_yu (Post 147254)
jesi radio sa dinamikom u Fl :mrgreen: stvarno i djubre od semplova moze da zazvuci sasvim pristojno

Dinamiku?:shock: Kako?

Eyes 08-11-2007 02:19 PM

na fl-u sam od trojke,i nabavljao sam kako koja verzija je izlazila,ali na 6-ici radim i dan danas,i mogu da kazem da sam pravi ljubitelj fruity loops-a,cak sam par demo albuma uradio striktno u njemu,bez dodatnih programa!sada radim malo drugacije,i dalje u njemu radim drum-ove,obradu semplova,vsti....dakle vise od pola posla:) ,samo sto na kraju renderujem wav trake,pa i posle obradjujem u cubase-u sx3!
dosta toga znam u njemu,da budem precizniji znam sve ono sto mi je potrebno:D

orfi 27-02-2008 09:22 AM

Društvo probajte
energyXT,i vidite što sve stane na 1,2Mb:wink:

All times are GMT +1. The time now is 12:56 AM.