![]() |
Re: Fruity Loops Studio 5 generalno
koristim fruity loops od prve verzije...
najvise sam se zadrzao na petici i moram reci ljudima da neozbiljni interface krije hiljade preozbiljnih kombinacija i automatizacija i kao sekvencer je jedini software koji simulira mpc...po nekim mojim iskustvima... a moje radove mozete cuti na albumu ede maajke "stigo cumur" pod nazivima pjesama: sretno dijete blazena tisina za mirzu severina imam i reason al ga ne koristim za aranzman. samo ga otvaram u fruityloops-u kao instrument...kakvo ponizavanje...:o |
radim dosta u Fl studiu i zanima me da li ima nekih dodatnih semplova
za bubanj i boljih klavijatura jedino mi se boobass svideo provalio sam program do tancina i mnogo je lak za rad ali kad bi nabavio cd sa semplovima koji su realni ne bi ga menjao nikad Pozdrav |
pa brate, uzmesh bilo koje semplove u wav formatu i mozzesh da ih ubacish u njegove "semplere"..
mozzesh i vsti pluginove da ubacish.. ono... ako si provalio program, ovo bi morao da znash... mir edit: biliba? bili? :) |
pravi drum semplovi :drums:, akusticni bubnjevi ne elektronski , vecina malo losijeg kvaliteta wav format http://www.phatdrumloops.com/old_site/
Sajt nije renoviran od '98 hehe uostalom na bilo koji wave fajl u Fruity-u mozes desni klik- - open in new slicer channel- i on ti ga lepo isecka tehnologijom koju koristi Reason za rex fajlove,samo ne znam zasto onda i u Rezonu ne moze bilo koji wave fajl da se isto tako isecka,ne znam koji im je to fazon ,ali eto bar u Fruity-u mozes i posle redjas one zelene poluge u piano roll-u i napravis neki svoj ritam i ne mora samo bubnjevi da se stavljaju pod noz nego bilo sta sto se sastoji od nekoliko delova i ti onda redjas te delove na neki svoj nachin kako ti se svidi |
Quote:
solo druga pa ja mislim da je to beskorisno jer ja uvek otvorim drugi patern.aj z. |
jesi provalio dinamiku u Fruity Loopsu?
|
Re: FL Studio
jesi radio sa dinamikom u Fl :mrgreen: stvarno i djubre od semplova moze da zazvuci sasvim pristojno
|
Quote:
|
na fl-u sam od trojke,i nabavljao sam kako koja verzija je izlazila,ali na 6-ici radim i dan danas,i mogu da kazem da sam pravi ljubitelj fruity loops-a,cak sam par demo albuma uradio striktno u njemu,bez dodatnih programa!sada radim malo drugacije,i dalje u njemu radim drum-ove,obradu semplova,vsti....dakle vise od pola posla:) ,samo sto na kraju renderujem wav trake,pa i posle obradjujem u cubase-u sx3!
dosta toga znam u njemu,da budem precizniji znam sve ono sto mi je potrebno:D |
Društvo probajte
energyXT,i vidite što sve stane na 1,2Mb:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 12:56 AM. |