Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   kratko pitanje u pro toolsima... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11860)

Oggy 14-07-2005 01:28 PM

Re: kratko pitanje u pro toolsima...

Ja sam mislio na analogni mix. Ovo su sve digitalni.

djole970 14-07-2005 02:34 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Ja sam mislio na analogni mix. Ovo su sve digitalni.

Hehe, placas pice za 1000-ti post ! :beer:

Sto se tice analognih studijskih miksera, iluzorno je i razmisljati o njima stvarno su preskupi !

Oggy 14-07-2005 03:12 PM

A ti odmah napisao 2 da bi imao 300 :D

Ma placam pice, nema sta :beer:

djole970 14-07-2005 03:30 PM

Ma greska majke mi !!! :) Obrisite jedan. A sve je pocelo onim tvojim "vredjanjem" CW-a na YU Midi ... i sad vec 1000 komada. Paaa i ja cu imati toliko al' za jedno 3 godine ... :)

dlukace 14-07-2005 08:21 PM

pa dobro,koji patch mi preporučujete da mo?e primiti do 32 kanala? i kako funkcionira taj vrag-da li i tu ima send-ova za vanjske hardware efekte i ostalo? (a ?to se tiće mackia pa zar prodigy nije (aka liam howlett) hvalio tog mackia na sva usta? i to 32-8 ili kasnije d8b?) jebi.. sad ...pa ne mislim snimati cijeli orkestar ili čisto akustičnu glazbu! to o čemu vi pričate,pa to su bole?tine od kojih 20 000 eura!!!

puRe 14-07-2005 09:10 PM

pa Liam Howlett je hvalio i Reason :D

Oggy 14-07-2005 09:27 PM

Prodigy je radio programing u Reasonu i koristio je "Mackie room" (gde je stvarno Mackie 32/8, ali je to samo project room) u Strongroom studiju, da bi kasnije sve propustali kroz Neve mixer, a mixali u "Pro Tools room-u".
32 kanala odjednom, a da valja, nema za male pare, pa je to ujedno i moj predlog. Zaboraviti na tu opciju.
Ukljucivati u neki manje kanalan kvalitetan interface po potrebi ono sto treba da svira.

SIMKES2 21-07-2005 09:00 PM

Zemljak evo ti jedan dobar tip" za mixser obavezno kupi analogni , ja sam imao i yamahu02r,mackie 32 ,(MACKIE nije toliko los kako kazu tvoji drugari ,moras nesto imati u rukama pa da to kudis i hvalis) e ovako dobar a ne tako skup je mix D&R Dayner,normalno polovan ja sam odusevljen s njim , imam Spl chanel one preamp ali kako njega imam neke stvari usnimavam preko njenog preamp-a jer tako dobro zvuce za nepovjerovati isto tako eq.Stvarno te miksete nisu nesto poznate na balkanu al u Evropi drze i za ?(skrivene adute) :

Oggy 21-07-2005 09:34 PM

Sigurno ne bih pricao da licno nisam imao priliku da se uverim u to. Cak sam mnooogo radio na Mackie mixeru 32/8+ 24 exp

OFF 21-07-2005 11:25 PM

Ne znam, cudne su sve te price oko opreme. Meni je npr. Radetic sit nahvalio Behringer mx9000. A Mackie, ne znam, Oggy, mislim da je to ipak dobro, kad pogledas koliko kosta. A da ima primenu, ima

All times are GMT +1. The time now is 03:09 PM.