![]() |
Re: Veliki problem sa "SX3" !!! POMAGAJTEEEEE!
Problem je stvarno veliki! Posto sam imao SP2, preinstalirao sam Windows jer sam cuo da SP2 pravi problem. Na sveze instaliranom sistemu je radilo neko vreme po prilicno dobro, ali je vrlo brzo sve krenulo po starom. Ja sviram po kliku, a note se zapisuju malo ranije, pa to vremenom ode i za sesnaestinu takta ranije. Probao sam sve verzije DirectX-a i skoro da nema razlike (9b mi se ucinila kao najbolja, ali steinberg preporucuje 9c pa sam stavio 9c). Bilo da koristim windows midi ili emulated portove sa ukljucenim time stamp-om sve je isto. Inace imam creamware karticu i probao sam sve kombinacije asio drivera u okviru platforme, xtc mode i milion drugih stvari. Menjao sam slot kartice, probao sve verzije wdm driver-a, probao da sviram i preko USB klavijature (da bih zaobisao creamware-ov midi) i stvarno ne znam sta vise da probam!?!?
Ako neko ima jos neku ideju neka se javi, unapred hvala!!! |
Quote:
Upravo si uradio ono sto sam i ja, ali do tancina. I ja imam Creamware u PC-u, tacnije Lunu II, ali izgleda da to nije problem nego sam SX3 ima neku foru u podesavanju koju verovatno svi znaju cim se niko ne buni osim nas dvojice. |
...vracao sam i ACPI na Standard PC i idalje ne pomaze...
|
u SX 2 se samo midiportenabler (tj. ignoremidiport) prebacivao za folder vise, a u SX 3 mi nista ne pravi problem, a u tom folderu mi se nalazi samo neki .pdf.
Lesha je u jednom postu nesto objasnjavao sandru i ostavio je link za download nekog fajla koji kopiras u taj folder. Najbolje da nadjes i procitas iz prve ruke da ti ja ne bi prepricavao. |
Quote:
:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthre...ghlight=nuendo |
All times are GMT +1. The time now is 11:00 PM. |