Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   TOTO - najprecenjeniji band ever (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11781)

Mogli 05-07-2005 05:25 PM

Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Tek kad sam video koncert Santane, onda sam shvatio da je Toto obican pop band.

Arthur 06-07-2005 01:41 AM

rrrrecimo... da... slazem se... "love of my life" mi jedna od najzanimljivih stvari

OFF 06-07-2005 10:04 AM

Quote:

Originally Posted by Mogli
Tek kad sam video koncert Santane, onda sam shvatio da je Toto obican pop band.

A posle Peter Gabriela izgledaju kao "Kolibri" :rotfl:

Oggy 06-07-2005 10:48 AM

Ovo poslednje pogotovo :cool:

bumbar 06-07-2005 11:34 PM

Mislim...... sve treba posmatrati u skladu sa vremenom "nastanka" i hronologije rada jednog benda! Toto je poceo sa radom 70' i naravno da se ta atmosvera odrazava i na danasnjem radu!
Uzmimo primjer grupe Jethro Tull(Ian Anderson-a)! Poceli su krajem 60' i danas dan sviraju isti malo modifikovani British folk-Rock pa im to ne smeta da ih i danas svrstavaju u sami vrh. (svaka im cast na opstanku u ovo dekadentno doba za mjuzu.Naravno moje misljenje)

Sto se tice Santane.........Hmmmmmmm, covjek je godinama svirao komercijalne latino instrumentalne fraze na gitari i po tome bio poznat a ujedno i krivac za moje prve tonove na gitari! Toliko je bio zajeban svirac da su svi klinci iz zgrade sa svojih 10.tak godina znali odsvirat sambu pa ti ili Ojekomova ili evropu itd,itd. (koji su imali git. u kuci)
Naravno svaka i njemu cast i on je obiljezio par desetljeca postojanja i izveo na put mnoge gitariste ali govoriti da je ON tata a onakvi muzikanti da su kolibri he,he,he..........izvinite to mi je malo onako bas neozbiljno!

Bar bi mi morali da pokazemo vise respekta prema PRAVOJ vrijednosti jer i mojoj zeni se vise svidja Santana od Toto a ona ne svira ni jedan instrument!
Za mene je Santana jedan bas onako komercijalni gitarist a Toto je bar spoj dobre mjuze i komercijale sto je i najteze uradit.

Morao sam malo da se javim! :cool:

Oggy 06-07-2005 11:36 PM

NIje receno da su TOTO kolibri naspram Santane, nego Petera Gabriela i to je ziva istina (licno misljenje).

bumbar 06-07-2005 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
NIje receno da su TOTO kolibri naspram Santane, nego Petera Gabriela i to je ziva istina (licno misljenje).

Aaaaa,pardon :confused: .......mislio sam na recenicu da su POP bend.......pa nije bas ni Peter Gabriel neki Jazzer ili Jazz-Rock-er ili Klasicar on meni jos vise smrdi na pop.........ako cemo o Popu.:da:

Arthur 07-07-2005 05:00 AM

to sto su klinci znali odsvirati Sambu Pa Ti, to ti i nije neki argument protiv njega... meni je to licno jedna od najlepsih melodija... a o lepoti jednostavnosti.. se ne upustam raspravljati..
nek ti klinci napisu stogod takvo, ja cu ih za dz snimiti

Shady 12-07-2005 05:01 AM

Samba pa ti - je meni unikat ljudskog genija, bru?en do filigranske prefinjenosti... jedna od onakvih stvari koje se stvore samo jednom i vi?e niko nikada ne napravi ni?ta slično. Kao u slikarstvu Monaliza, recimo.

Toto nikad nisam mnogo slu?ao, a ono ?to od njih znam je meni mrak. Namazani tipovi.

OFF 17-03-2006 09:07 PM

Dolazi vam :D TOTO u BG 15. 8. 2006

Doci cu i ja verovatno, cisto onako, eto........

All times are GMT +1. The time now is 10:50 AM.