Quote:
Originally Posted by dr.Ru
meni je najveca contra: neizvesnost. Nisam siguran sta donosi sutra, da li ce Creamware postojati na trzistu. Ipak, ovo je mana firme, a ne samog proizvoda. Za proizvod sam se zagrejao, i mislim da je pametna kupovina ako vam to nije jedini device u compu. Jedina dilema mi je: kupiti project+ pre ili posle TC Poco?
jos jedna contra: ponekad dobijam utisak da uzima puno DSP snage za pojedine operacije.
|
Ja imam neki osecaj da je svo prodavanje Scope development sistema nekakva vrsta rezerve od pucanja firme. Iako firma pukne, nece izaci novi CW itd.(iako se to ne moze desiti), u letargiji su vec vise od godinu dana a zive, ali ce se desiti da ce opstati kroz third partyje koji su odlicni.
Zasto se trosi toliko DSP-a?
Jedini logican odgovor je sto su pluginsi veoma kvalitetni a i DSP nije bas jak procesor. Mislim da je algoritam pluginsa drugacije koncipiran od VST-a i zato svi synthovi imaju veliku dubinu, mnogo vecu od vecine VST-a.
Cudi me da se ne udruzuju sa drugim firmama i to im zameram sa jedne strane a sa druge im cestitam. Razlog je jednostavan, ljudi zele da ostanu na svojoj platformi. Verujem da ce se posle ovog cutanja nesto burno desiti, ne i da ce puci.
|