Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Budva 2005 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11691)

idekius 27-06-2005 04:54 PM

Quote:

Originally Posted by ridge
:rotfl:

BTW posto zrenjanin ima samo poljoprivredni aerodrom a da bi isli avionom mogu da im podele padobrane pa ih pobacaju negde iznad zrenjanina, za neke izvodjace bih rado zapakovao padobran :D sa nakovanjem

A Oggi dobije dodatno zaduzenje od Stanishe i Dragishe da izvodjace pokupi vilama... :twisted:

idekius 27-06-2005 04:57 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob
sedi dejan u budvanskemu hotelu, za svedskin stolon i jede.

konobor: 'oprostite, gospodine, ali ovo je svedski stol'
dejan: 'nema problema. kad dodju svedjani ja cu se dignut!' :mrgreen:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

diviner 27-06-2005 05:35 PM

:mrgreen:

Oggy 27-06-2005 06:58 PM

Ogi ce Dekiju da sredi avionski prevoz. Jedan moj mali drugar je bas pilot i bas je proletos doziveo publicitet kao jedini preziveli u avionskoj nesreci kod Uba. Bas se ovih dana oporavio i poceo ponovo da leti... :twisted:
A posle cu ja da te kupim vilama!
A ako ipak sve to prezivis, onda ce gazda Djole da te prikaci na one svoje svetiljke. Ima da budes ko disko kugla!
Ko se bude bunio, i on dobija avionski prevoz...

Da li si se video sa Dragisom dole, bio je u ziriju?

STUDIOTON 27-06-2005 07:19 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy

Da li si se video sa Dragisom dole, bio je u ziriju?

Naravno .. Rekao Najdi dodji bre u Zrenjanin na festival da ih sve razbijes kao zvecke .. amen :D

idekius 27-06-2005 08:35 PM

I Stanisha je strava lik... On je pozvao jednog tipa (posto nije imao Najdin br.) da pozdravi Najdu...

@Oggi... (Odgovor na pitanje iz DSP foruma)

Sto se tice B(l)udve, super je bilo. Bila je ovo divna prilika za druzenje sa Max-om, Ivanom StudioToncem, AvaX-om...

Mene su pratili sitni maleri od pocetka... Prvo sam na aerodromu shvatio da su Najdi i meni dali karte za razlicite letove. Najda u pola tri, a ja u 5...

Zatim sam tamo shvatio da su Najdi uvalili u sobu gitaristu iz Amadeus Band-a, a meni neku ribu, (textopisac Masry Mary\Maja Tatic).

Na kraju me je IvanStudiotonac udesio tako sto je pozajmio za mene levi bass za nastup :D

Tebe je pono pozdravio Mitrije iz bivse grupe Mol. Tip te bas gotivi... Dosta je pijanchio sa nama... :? :D

Oggy 27-06-2005 10:03 PM

A, Bojan! Ma oni su, ja sam ti vec rekao, skroz OK. Bas mi je danas bio pevac iz ex Mola, Luka, oce da snima ceo album.

Zasto lepo ne priznate za crnce, nego "gitarista Amadeusa", ti u sobi sa nekom "ribom"...
Znam da nije bilo lako, ali bice vam mnogo lakse kad se ispovedite i svima javno priznate

Zato ti je Ivan i nabavio gitaru za levoruke, jer je znao u kakvom ti je stanju desna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

STUDIOTON 27-06-2005 10:18 PM

Quote:

Zato ti je Ivan i nabavio gitaru za levoruke, jer je znao u kakvom ti je stanju desna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hahahahahahaahahaaa .. Peki , sta da ti kazem :lol: :lol: :lol:

Bice da ti Oggy vraca za Spanske musice :D

Oggy 27-06-2005 10:22 PM

:D :D :D
Osveta je surova!!!
Gde si bre ti Ivane, kad ces da mi posaljes onaj Sanremo?
Jebes ti ove domace festivale (izuzev kada uzimas lovu 8) ), nego daj, posalji mi da gledam Italijane, evo, zaboravio sam vec, majke mi! :D

STUDIOTON 27-06-2005 10:28 PM

Quote:

Osveta je surova!!!
Gde si bre ti Ivane, kad ces da mi posaljes onaj Sanremo?
Jebes ti ove domace festivale (izuzev kada uzimas lovu 8) ), nego daj, posalji mi da gledam Italijane, evo, zaboravio sam vec, majke mi! :D

Saljem Sanremo oggy ja sam izdvojio samo jednu pesmu(Matea Bazar) za koju mislim da je najbolja sve ostalo drzim zbog tebe ... ala 10gb ...

Italijani su stvarno cudo :shock:

Saljem !

All times are GMT +1. The time now is 10:43 AM.