![]() |
Ti pricas o CW mixeru, a Cubase je sada dao mogucnost svima sa Adatom ili nekim drugim multi- I/O da koriste externe FX sa delay kompenzacijom. To je jedna od "new features" trojke. Dakle tretira ih kao FX send i return.
|
kako je najlakse utvrditi latenciju u takvoj jednoj vezi - PC->Lex->PC ? kako da znam koliko da stavim latency compensation, jel kolko veceras videh (konacno sam instalirao SX3), ta se vrednost za externe sprave podesava rucno...
ili sam nesto gaadno pomesao |
Ja jos nisam nista povezivao, ali ti sve pise u manualu.
|
sandrob:
matori ovako: ubacim IR1 u traku vokala ucitam impuls npr. joe meek comp. i saltam wet-dry, kada ga gurnem na 100% wet (sto bi bilo logicno jer tako je valjda kao kad ga provucem kroz taj impuls tj. comp.) cuje se samo neko tiho pistanje u daljini a vec na 98-99% cuje se i vokal ali nema drasticnih izmjena samo se slabije cuje. ali generalno svi impulsi koji ne predstavljaju reverb (comp, pre-amp(send))nemaju skoro nikakvu funkciju zvuk se nikako ne mijenja. kako iskoristiti blagodeti IR1? pozzzzzzzzzz p.s. kada ga ucitam onda se impuls reverba gubi... |
Quote:
Stavis impuls u SIR ili bilo gde drugde, isto je, ako ga stavljas na send onda 100% wet ako na insert onda po zelji, i mora da radi, probaj sa reverbom. |
All times are GMT +1. The time now is 06:37 AM. |