![]() |
Quote:
|
Ja vec veceras isprobao!
Posle 100 sati mixa, ja gasim sve i na zaprepascenje svih prisutnih raspalim hit... Niko nije ostao ravnodusan :D :D :D |
:lol:
|
:shock: stvarno ?alosno. :( Poremetio se svijet.
Ali opet, bez ovakvih stvari ne bi bio ni tako dobar. :mrgreen: |
Predla?em da na?ete ljude i da predstavite njih i album na forumu. ?ovi?e, ovo mo?e bit preokret u kulturi - antikultura i antiumjetnost.
|
Quote:
|
Re: Ovo morate cuti - KRAJ!!!!
Postoji izraz za ovakve stvaraoce - diletanti! Ne zna se sta je gore - text ili muzika i to nije ni smesno, nego zalosno.
|
a ja ne mogu da verujem da je ovo ozbiljan projekat.. tj. da nije zajebancija ;|||||||||
|
Da, bolje je od svih parodija koje su napravljene
|
Mislim... ovo je trebalo poslati na Evroviziju... Do sada mi je favorit bio Laser Topalović - Brka sa pesmom "Mobilni Telefon" a ova ga je definitively zajebala u svakom smislu... Ja samo postavljam pitanje ko je dođavola mogao pristati da snima ovo... mada sa druge strane možda je snimljeno i u nekim underground uslovima tj. u nečijem špajzu (što je mnogo verovatnije)...
Svaka njima čast... eto recepta kako bez imalo sluha i talenta možeš postati zvezda pa makar to bilo i samo na ovom forumu... Toliko tragično da je postalo smešno. |
All times are GMT +1. The time now is 06:01 AM. |