![]() |
Quote:
|
Quote:
ja san radi (u nevoji) na emu i koliko se sjecan, ja san ti je prvi i napriporuci, jerbo si misli uzet terateka i drago mi je da si kuntenat. :) bdv: emu spada u porodicu nojeva a oni su poznati po zabijanju glave u przinu. :!: |
Quote:
je, sican se da ste me ti i antisha na vrime odvratili od svaba :) ja zahvalan :wink: (izmedju ostalog i jer mi nisi priporucija CW :lol: :lol: :lol: ) Quote:
sricon mene voli, izgleda :lol: muci, moran joj tepat :mrgreen: |
Imao sam problem sa Lunom 2 jer sam je kupio polovnu, a prethodni vlasnik se vec bio registrovao na CW site, pa nisam uspeo doci do drivera za XP. Onda sam koristio neki **** software, a zatim su dosli problemi sa HTom na novom Intelu. Sve u svemu, imao sam dosta problemcica, ali ih ja realno, pripisujem vise mom neznanju nego samom CW. Routing mi se jaaako svidjao. Prodao sam je pre godinu dana, a ako se ukaze potreba za kartom 'slicnih' performansi idem na RME
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
samo u ovom stadiju mi se apsolutno ne isplati pretjerano ulagati u kuciste, ne dok ne skupim dobre mikrofone i dobra predpojacala. a kad smo kod toga...jos malo pa stizu Audixi, direktno iz jamerike :lol: mislim da cu uz onaj drumpack uzeti i njihov sm57 killer, I5. za overheadove i stereo pazarim rode nt5 par. |
Quote:
Ruting i ostalo je nenadomestivo, hehe jesam se setio reci :) |
He,he, ako ti kazem da sam kupio od tipa iz Glamocha, sve ti je jasno :) :) :) :wink:
|
Na staroj masini imam EWX 24/96 a na novijoj ( 2004 ) imam DMX 6 Fire i jedini problem je bio kada sam pokusao staviti SP1 - crko zvuk . Skidanjem SP1 sve se vratilo u normalu. Osim toga, nikad nikakvih problema. Inace masine su Intel . Jednog dana, kada stvarno budem imao vremena za stvaranje , voleo bih probati UAD.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:02 PM. |