Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Komplexer (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11544)

zvincic 13-06-2005 09:03 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob
tesko da ces vise moc zamislit rad bez njega. ;)

sve dok ne probas EMU :twisted: :twisted: :twisted: :rotfl:

SandRob 13-06-2005 09:12 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
Quote:

tesko da ces vise moc zamislit rad bez njega. ;)

sve dok ne probas EMU :twisted: :twisted: :twisted: :rotfl:

ajde, ajde! nemojmo se ponavjat, jerbo vise ni smisno!
ja san radi (u nevoji) na emu i koliko se sjecan, ja san ti je prvi i napriporuci, jerbo si misli uzet terateka i drago mi je da si kuntenat. :)

bdv: emu spada u porodicu nojeva a oni su poznati po zabijanju glave u przinu. :!:

zvincic 13-06-2005 09:23 PM

Quote:

ajde, ajde! nemojmo se ponavjat, jerbo vise ni smisno!
ja san radi (u nevoji) na emu i koliko se sjecan, ja san ti je prvi i napriporuci, jerbo si misli uzet terateka i drago mi je da si kuntenat. :)

:lol:

je, sican se da ste me ti i antisha na vrime odvratili od svaba :)

ja zahvalan :wink:
(izmedju ostalog i jer mi nisi priporucija CW :lol: :lol: :lol: )

Quote:

bdv: emu spada u porodicu nojeva a oni su poznati po zabijanju glave u przinu. :!:
uh, emui su PUNO agresivnije pticurine od nojeva. ovi te napadaju ako im se ne svidjas a vjerovatno su takve i kartice :lol:
sricon mene voli, izgleda :lol:

muci, moran joj tepat :mrgreen:

OFF 13-06-2005 09:40 PM

Imao sam problem sa Lunom 2 jer sam je kupio polovnu, a prethodni vlasnik se vec bio registrovao na CW site, pa nisam uspeo doci do drivera za XP. Onda sam koristio neki **** software, a zatim su dosli problemi sa HTom na novom Intelu. Sve u svemu, imao sam dosta problemcica, ali ih ja realno, pripisujem vise mom neznanju nego samom CW. Routing mi se jaaako svidjao. Prodao sam je pre godinu dana, a ako se ukaze potreba za kartom 'slicnih' performansi idem na RME

SandRob 13-06-2005 09:46 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Imao sam problem sa Lunom 2 jer sam je kupio polovnu, a prethodni vlasnik se vec bio registrovao na CW site, pa nisam uspeo doci do drivera za XP. Onda sam koristio neki **** software, a zatim su dosli problemi sa HTom na novom Intelu. Sve u svemu, imao sam dosta problemcica, ali ih ja realno, pripisujem vise mom neznanju nego samom CW. Routing mi se jaaako svidjao. Prodao sam je pre godinu dana, a ako se ukaze potreba za kartom 'slicnih' performansi idem na RME

sfp 4.0 je potpuno kompaktibilan sa ht-om, a u prosloj verziji je trebalo samo prije instalacije scopea u biosu iskjucit ht i nakon instalacije ga ponovo ukjucit. :wink:

SandRob 13-06-2005 09:49 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
je, sican se da ste me ti i antisha na vrime odvratili od svaba :)

ja zahvalan :wink:
(izmedju ostalog i jer mi nisi priporucija CW :lol: :lol: :lol: )

ka nisi ima solada za cw... da ne recen 'nije zvaka za seljaka' :P :wink:

zvincic 13-06-2005 09:52 PM

Quote:

ka nisi ima solada za cw... da ne recen 'nije zvaka za seljaka' :P :wink:

ko kaze da nisam ima solada? ;)

samo u ovom stadiju mi se apsolutno ne isplati pretjerano ulagati u kuciste, ne dok ne skupim dobre mikrofone i dobra predpojacala.

a kad smo kod toga...jos malo pa stizu Audixi, direktno iz jamerike :lol:

mislim da cu uz onaj drumpack uzeti i njihov sm57 killer, I5.

za overheadove i stereo pazarim rode nt5 par.

Eon 14-06-2005 05:47 PM

Quote:

Originally Posted by OFF

Tebe je lik zeznuo jer ti je pri prodaji lune morao prepisati kod tako da ti koristis my page na CW sajtu i to da on plati CW-u ili po dogovoru.

Ruting i ostalo je nenadomestivo, hehe jesam se setio reci :)

OFF 14-06-2005 08:42 PM

He,he, ako ti kazem da sam kupio od tipa iz Glamocha, sve ti je jasno :) :) :) :wink:

Gulanfer 15-06-2005 10:50 AM

Na staroj masini imam EWX 24/96 a na novijoj ( 2004 ) imam DMX 6 Fire i jedini problem je bio kada sam pokusao staviti SP1 - crko zvuk . Skidanjem SP1 sve se vratilo u normalu. Osim toga, nikad nikakvih problema. Inace masine su Intel . Jednog dana, kada stvarno budem imao vremena za stvaranje , voleo bih probati UAD.

All times are GMT +1. The time now is 08:02 PM.