![]() |
Naravno to pikusavam i da objasnim .....samo je upuceno Dusanu
Pozdrav |
pa dobro ok to, ali ... i da stavis samo jedan vst instrument u jednom sasvim praznom projektu i posaljes ga na send gde je sir, isto ces imati kasnjenje... Sto ce reci, da dok snimas midi, iskljucis sir.
A opet, za sam mix, ne vidim da je nesto bitno da li ce biti mixdownovan wave signal ili direktno iz nekog vst instrumenta.. Ko ima procesorske snage nek ostavlja u vst, a ko nema nek pretvara u 24 bit wave, i to je to... :roll: Ne? |
Vrati se na moj predjasnji post .... ko ima toliko procesorske snage ..... ?
Pozdrav |
@offtopic (ako moze)
Sta mu dodje SIR ? :oops: |
ljudi, pa sto koristite sir...???
on ima veliku latencu, probajte pristine space, evo izasla je i light verzija... latenca samo 64 sempla (1.5ms).. |
Zato sto je SIR (Impulse Response Processor za Nesboa ), najbolji trenutni moguci softverski paket koji emulira reverb poznatih hardverskih spravica.
|
eon, gresis... sir nista ne emulira, on samo koristi snimljeni impuls.
a po cemu je najbolji ? zato sto boji signal ? pristine space je za razliku od njega transparentan.. |
pogresno se izrazio :), ne mislim emulira vec kopira koristenjem impulsa ali ne treba me uzimati bas bukvalno za rec, ipak je bila brzina
|
Quote:
Ma pravi pravcati likovi.Pa zato me i interesira njihov rad.Imaju hardvera od "Avalona" do..i jo? raznih comp,Effekta,hrpa mikrofone sve kvaliteta do kvalitete itd..Ono sa Vir Gitaristom su snimali neku "brzu" reklamu ina?e imaju mrak gitaristu, ma mrak jo? i bolje. |
Pa neznam ?to ima? protiv VG,ta igra?ka mo?e fantasti?no poslu?iti
za neke jednostavne (I ponavljaju?e) ritmove.To rijetko kojem ?ivom gitaristi ide za rukom (tako brzo) Razumije se za neku bijedniju produkciju. |
All times are GMT +1. The time now is 08:54 AM. |