Dushan_S |
02-04-2005 08:21 PM |
Quote:
Originally Posted by Boskovic
Pa meni jednostavno njen fazon pjevanja ne ide sa onom muzikom. Nije u pitanju kvalitet snimka vec stil pjevanja. A sobzirom da mi se svidja svirka i produkcija volio bih da je chujem bez JK vokala tj. samo sa bekovima. Imam utisak da bi pjesma dobila preciznu definiciju i pravu definiciju. Konkretno mislim na ovu stvar sa reklame, valjda se zove "Magija". Shto je vishe slusham sve manje mi se JK vokal uklapa tu. Jednostavno ...ide muzika sve OK, udju bekovi sve OK, udje Jelena ...."okle ovo tu????" :shock:
Mada nisam chuo chitavu stvar ni ostale stvari sa albuma pa mozda grijeshim.
Ali kazem kako mi zvuchi ono sa reklame. JK vokal je tu totalno neprirodan.
Vjerovatno cu nabavit nedje chitav album pa preslushat, a josh bi bolje bilo preslushat i same matrice.
|
Ja sam snimao gitaru na toj pesmi. Ne znam da li bi Marko i Neboj?a bili preterano raspolo?eni da daju nekome matrice, a fakat ne znam ni za?to bi.
?to se ti?e ba? te pesme ona je kompletno uzeta, ne znam ?iji je original, i kao ?to si i sam primetio ima gra?u koja i nema toliko veze sa uobi?ajenim turbo folk varijantama. Ono ?to je interesantno je da je produkcija ove "obrade" drasti?no bolja od originala koji tako?e nije neozbiljno ura?en.
A ne vidim kako ti menja stvari prisustvo ili odsustvo vokala, ako ?emo realno, mo?e? ?uti to ?to te zanima i sa njenim vokalom. A da su njih dvojca odradili dobro posao, jesu. (pri tome naravno podrazumevamo ?ta se o?ekuje od takvog albuma) ?impraga je miksao album, u starom Pink studiju.
|