![]() |
Malo frustrirajuce, jer su izbacili par dobrih stvari iz ranijih verzija.
Nema vise desnog klika na kontrolu (ustvari nema ga vise uopste :x ) i dodeljivanja envelopa, lfo-a .... itd, to sad radi pomocu metode drag'n'drop, isti slucaj i za automatizaciju pomocu midija. Takodje i neki baqovi tipa ako misem pomerate cutoff na filteru vidite da se na grafickom prikazu to pomeranje vidi, dok ako to isto radite sa midi kontrolerom, sam potenciometar se pomera ali graficki prikaz stoji :? . "bug midi filter graphic kontakt" http://slike101.coconia.net/muzika/index.html Ono sto jos nisam uspeo da uradim je da se nekoliko kontrola modulise sa jednom envelopom ili lfo-om ili step s....... itd. U svakom slucaju preglednije su uradjeni efekti (group, insert, send). |
Mislim da je jos rano za neke ostre zakljucke odbaciti ga ili ne...
I u prosloj verziji se cekalo do 1.5.3 da bi postao "savrsen"... :lol: , a ovo je tek 2.0.002 ili tako nekako... |
Quote:
|
Quote:
"outputs kontakt" http://slike101.coconia.net/muzika/index.html Sto se tice cpu-a prilicno rasterecenje koliko primecujem, a razliku u zvuku jos uvek ne primecujem. :wink: |
Koliko vidim bice nesto , obecava . Kako rade njegovi efekti , jesu li cemu ? Nisam pitao , obzirom da zvanicna verzija jos nije izasla da li je to beta verzija ? Ako jeste , bagovi se podrazumevaju .
Da li je neko radio sa Halion 3 . Cuo sam da je izasao a nije pisano o njemu na forumu ? |
Yo
evo testirao sam K2 ovih dana i mogu reci da je odlican... :D i radi sasvim ok..stabilan je :lol: |
Izgleda da je do setupa samog, meni isto radi kao sat
|
32 izlaza koliko je to maksimalno stereo kanala ( na primer 11 stereo + 10 mono = 32 izlaza ) ?
|
Je li ,vi kojima radi stabilno imate XP sp2??? koji sekvencer imate????
Zvucnu?? win 2000+Live+E-mu 1820= :banghead: |
Sto ne predjes na XP ? ja sa njim nemam ni jedan jedini problem . Sve radi i sve radi dobro . Mada sam cuo da se dosta ljudi zali na XP nije mi jasno zbog cega ? SP2 ne treba instalirati , SP1 treba . Radis i ne razmisljas o bagovima . Naravno radis u okviru realnih mogucnosti sistema i ne koristis demo , beta , shit & sumljive verzije programa . Ne koristis sve sto ti ne treba a ne treba ti dosta toga .
Solidna masina + solidna kartica + SX 2.2.035 = radi kao sat . |
All times are GMT +1. The time now is 08:59 AM. |