![]() |
Max:
Quote:
Evo otvorio sam 9 stereo kanala i na svaki stavio Hydratone. CPU se krece oko 47% ! Znaci da bi mogao da pokrenem 18-ak komada. BTW uskoro dolazi prava zver! AngelTone! |
ja sam izgurao 17 (barton @ 2.2ghz)..
za angeltone cemo se nacekati, ovih dana bi colortone trebao da izadje u beta verziji.. |
Mozes ti da otvoris i vise ali "popali " ih .... potrosnja se povecava ....
Rekao sam da ih se moze podici realno 5 -6 ....jer treba i neki drugi efekti da budu u mixu ..... ali i da mogu da ih dignem toliko .... ne svidjaju mi se bas bas ..... da bi mogli da urade sve ..... i dalje je Pultec pro bol;ji u mnogim stvarima gde mi treba ta boja .... kao i Sony oxford ..... kao i Eqium koji mi je i dalje najbolji za skidanje uskih frekvencija ...... Kad bih nekako mogao da dodjem do URS ovih ... bar bi mi savest bila mirna ..... Pozdrav |
Mozes ti da otvoris i vise ali "popali " ih .... potrosnja se povecava ....
Rekao sam da ih se moze podici realno 5 -6 ....jer treba i neki drugi efekti da budu u mixu ..... ali i da mogu da ih dignem toliko .... ne svidjaju mi se bas bas ..... da bi mogli da urade sve ..... i dalje je Pultec pro bol;ji u mnogim stvarima gde mi treba ta boja .... kao i Sony oxford ..... kao i Eqium koji mi je i dalje najbolji za skidanje uskih frekvencija ...... Kad bih nekako mogao da dodjem do URS ovih ... bar bi mi savest bila mirna ..... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 05:34 PM. |