![]() |
Quote:
btw. ne tripujte se na will smitha.. on ce to napraviti u reasonu (verovatno su mu i platili da to izjavi), odneti trackove, neko ce mu to lepo upakovati na $500.000 SSL-u i eto albuma.. marketing ljudi.. poz |
nisam bash siguran da je tachno ovo shto pricham ... ali reason je midi sekvencer ... i will smith ili prodigy su tu ischukali ono osnovno (sa istim tim semplovima koje su posle provukli kroz mnogo skuplje sprave) ... ali ne verujem da su produkciju odradili u reaosnu ...
|
Quote:
Dakle za sve njih Reason = Notepad :lol: (doduse odlican notepad) Kad smo vec kod sabirnica: 1 kanal = mono 2 kanala = stereo ...... vise kanala = kanalizacija :lol: *kanalizacija (u pozitivnom smislu) :wink: |
Quote:
|
Bas radim mix , isprobao sam sve moguce kombinacije sa grupama , Cubase radi dobro ( odlicno ) . Nisam ga sad uporedjivao sa Logic , trebalo bi mi dosta vremena , ali koliko se secam , cini mi se da Cubase radi bolje ( i Logic je radio dobro ) . U svakom slucaju sigurno ne radi gore . Stvarno nisam cuo nista sto bi mi zasmetalo .
|
All times are GMT +1. The time now is 08:59 PM. |