![]() |
Quote:
anita je divna osoba i uvek je spremna da pomogne, samo je od tebe htela sto precizniji odgovor. Quote:
reci mi da li ti je neko to ovde pomenuo??? naravno da nije. ono sto ovaj forum cini razlicitim i boljim od drugih je spremnost ljudi da pomognu... nacin na koji ti nastupas nije uopste u duhu ovog foruma. moras da znas da si ovde dobrodosao, ali da to ne zloupotrebljavas i vredjas zasluzne clanove... niko nije rodjen naucen, svi smo nekad bili pocetnici tako da to ne treba da te vredja... ima nas ovde dosta koji se bavimo techno muzikom tako da ces dobiti pomoc ukoliko ti sta treba... jer, kao sto rekoh, svi smo ovde da bi pomagali jedni drugima :wink: pozdrav |
ISPRIKA!
Quote:
Komunikacija je svima bila sasvim jasna, ali si ti pokusala bespotrebno dodatno da objasnis stvari. Nisam zamjerio, ali sam se malo zacudio. Sto se tice pravljenja pametnim, to je fraza sto ne znaci da je neko glup! 4. Ono "pravi" nije nista licno vec se odnosi na sve one koji za sebe tvrde da su pravi muzicari. Tvoj rad mi nazalost nije poznat. 5. Uveravam te da nemam bas nikakav problem, bar ne sa tobom. U svakom slucaju... ovom prilikom se javno izvinjavam/ispricavam ako sam te uvredio i jos jednom uvjeravam da mi to nije bio cilj. Uvazavas? PS. Djevojko lipo izgledas a ako zelis ostati takva moras da budes malo opustenija... znas kako bi Black Uhuru rekao... chill out, chill out, chill out... |
Quote:
Prvo za sebe ne mislim da sam gradjanin drugog reda, pa nema logike to sto govoris! Ljudi stvarno ste mnogo ozbiljni, ja da hocu nekoga da vredjam uradio bih to mnogo direktnije i nebih stajao iza imena projekta vec bi vjerovatno bio Lesa ili Djura! Aj` svi koji su napeti neka idu i srolaju jedan ili neka malo vode ljubav. :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mir, braco i sestre!Mir! |
Re: ISPRIKA!
Quote:
Quote:
Kao sto rekoh gore, nisi me uvrijedio, stoga ne moras brinuti da sam dobila koju boru radi tebe. :wink: Ja sam kao i sa definicijom samplova, samo pojasnila i sa zadnjim odgovorom, a kao sto radim i sad. Nema nikakve neopustenosti, cak stovise cijelo vrijeme veselo pjevusim jer sam se danas genijalno naspavala! Heh! :D Ad Fines@ Ma imas pravo. Ma vecina (i novih) clanova je super ok. Nego bas ono sto cesto dovodi do sukoba je pogresno shvacanje, a ne oprecna misljenja! Ma mi nismo bili novi nikad! :wink: |
Quote:
Sample=uzorak---analiza dolazi posle..ona je proces.. :wink: |
Quote:
|
OVER`N OUT
Quote:
Ova diskusija je odavno prestala da ima veze sa sampling law-om. Hvala svima koji su mi odgovorili, ?elim vam uspje?ne muzi?ke karijere. Ja odoh da svoju energiju da tro?im na kreativne stvari ovo ovde je izgubilo svaku poentu. OVER`N OUT |
All times are GMT +1. The time now is 02:09 PM. |