![]() |
Pozdravljam humane ideje, ali svako mo?e da da neki prilog, profesor akademije i fizi?ki radnik, i sa obzirom na ipak mali broj ljudi na ovom forumu to i nije neki novac. Ali po?to se ovde radi o ljudima koji se bave muzikom, mo?da bi bilo interesantnije napraviti neku vrstu "Rumski" CD-a, gde bi svako prilo?io jednu pesmu, a prihod bi i?ao u humanitarne svrhe?
Mislim da bi to bilo interesantno jo? iz jednog razloga: Ovde na forumu ima ljudi iz vi?e biv?ih Yu republika, i to bi dalo jo? jednu lepu dimenziju celoj stvari, zajedni?ki rad na istom cilju. To da granice i tehni?ke razlike u politi?kim opredeljenjima , veroispovest, itd, nisu toliko bitne, znate ve? na ?ta mislim. Svako mo?e da prilo?i neku svoju pesmu, ili mo?e obraditi neku pesmu za koju misli da mo?e dobiti dozvolu, mo?emo slati trake jedni drugima, recimo ja mogu da odsviram gitare i nekome drugom na pesmi, jedan od nas mo?e da masteruje sve pesme, neko ko je u techno fazonu mo?e da uradi remix pesme nekog drugoga... Mo?emo dovesti i goste sa strane, recimo da gostuje neko od poznatijih peva?a na nekoj pesmi itd. Moglo bi biti interesantno jer koliko je meni poznato niko do sada nije uspeo da okupi na ovim prostorima tako ?arenu ekipu ljudi da rade zajedno, pa bi to mo?da bilo zanimljivo za medije, ?to bi opet bilo vi?estruko korisno. Naravno, konkretizovali bi ?emu bi prihod od CD-a i?ao. Mislim da bi to doprinelo i samom forumu, i ljudima koji dolaze na njega, a definitivno bi zna?ilo vi?e nego da samo svako od nas da ne?to iz d?epa. ?ta mislite o svemu ovome? |
slazem se za sve samo recite konkretno sta vi inicijatori :D
|
Za :!:
|
Predlog je odlican, ali tesko izvodljiv... na zalost... treba naci izdavaca, spreciti da se dikovi kopiraju (da bi uopste bilo nekog prihoda), uraditi spot, investirati u sve to.... mnooooogoooo mucan i neizvesan posao...
Ako neko misli da moze sve to da pokrene i izgura, slazem se i dacu sve od sebe da doprinesem sto vise... Cak sam pre za jednu pesmu sa raznim pevacima, nego za puno pesama... Zbog marketinskog dela posla cisto.. Ovako je, mislim, malo lakse. Na zalost, komercijalna muzika se danas 30% slusa, a 70% gleda, a ako ovo nebi komercijalno poentiralo, promasili bismo nas cilj, a to je da nekome svi zajedno pomognemo... Ono sto bih ja mogao konkretno da uradim je da lobiram Najdu i Galeta da otpevaju po neki stih. Nema sta da ih lobiram... Oni su dobri ljudi i pristali bi cim cuju o cemu se radi... Mogao bih da vidim jos za nekog... imam na umu i jednu zensku pevacicu koja je STRAVA (za mene najbolja), a ocekujem svakog trenutka da se prikljuci forumu. Naravno, prvo bi morali da se dogovorimo i onda da popricam sa kim vec... Samo, ponavljam... sve je to veliki i neizvesan projekt... |
Sto se tice "poznatih", ja takodje mogu popricati sa njih nekoliko koji bi dali sve od sebe.......ali treba napraviti organizaciju za sve to...
|
Quote:
Znas li kad bi se dogovorili u kom ce to stilu da bude, a i kada bi uspeli, ko sto vec rekoh, tesko je postici da to ima neki komercijalni efekt. A nama je valjda cilj da nekome pomognemo koliko mozemo... |
Skupiti kintu i dati kome treba...i to "na ruke" :!:
|
Ja sam prvo i ukapirao da se skupi kinta....ko koliko moze....al' ti me posle malo zbunio sa ovim izdavanjem albuma.
Sakupiti novac :wink: |
Quote:
|
nejasno mi je pod jedan da mi neko naravno od poverenja sa foruma kaze
1. kada da mu posaljem lovu 2. gde da mu posaljem lovu 3. da se slozimo i da krenemo vec jednom a ne da svi podrzavamo i to je to :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:37 AM. |