![]() |
Quote:
|
Quote:
winamp lazljivac :lol: |
naravno da ne verujem ni ja winamp-u :) .Ja to isto proveravam na Pazu [nemam bolji] ali jednostavno moj snar nije kao kad pustim tudju pesmu :D :x .U medjuvremenu sam shatio da je to verovatno veliku igru igra i mastering...ili se varam... :?
@submaster - skoro uvek layer-ujem ali takodje radim i eq na svakom...inache sam okrenut malo vishe hip-hop-u ,a uvek tezim malo otvorenijem snaru. |
Koliko sam ja skontao za nare je potrebna kompresija i frekventno mesto kao za kick recimo i onda ce ti biti ispred, ako zelis da ga izbacis skroz pa i neprirodno ispred zakompresuj ga momacki pa otpustaj da vidis dok ne legne u mix
|
@bezsmisla
Razumem o chemu pricash...Dosta chesto slusham HipHop.. BreakBeat kao I Drum n Bass..Tako da mi je znacaj snara vishe nego jasan..Upravo je snar taj koji nosi Stvar..Recimo ako si Dj I mixash BreakBeat ili DnB,upravo je snar ono za shta se hvatas..ako poklopish snar sve ono izmedju je na mestu..jer deshava se od stvari do stvari da su kickovi postavljeni na razlicita mesta kao i hi-hatovi.. primetio sam pogotovo u HipHop-u da dosta producenata max. priblizava zvuk Kick-a & Snara..tako da ustvari i nemash klasican snar nego modovan kick..neznam..probaj da priblizish kick i snar..mislim ako radish nezavisno na snaru moze se desiti da recimo priblizish zvuk snara onom zvuku iz pesme u kojoj ti se zvuk snara dopada,medjutim jednostavno ne uleze tvoj beat.. mozda precice i postoje ali je iskustvo nezmenjivo,tako da samo ti radi i vremenom cesh doci do dobrog zvuka..jer kontam i ti producenti o kojima pricash (ciji ti se snar svidja) su verovatno proshli kroz ovo...i onda posle nekog vremena culi da to zvuci dobro i prestali da se tripuju...otuda se izrodilo i ono cuveno univerzalno pravilo: Ako Zvuci Dobro,Onda je Dobro.. :D |
@submaster
Sve sto si rekao je apsolutno tachno,a pogotovo mi je jasno ovo sto si rekao oko DJ-mixa jer sam i sam vec dugo bash to :D ...ali to nije ni mrvicu zanimljivo [ako izuzmemo devojke :) ] kao produkcija samog zvuka. poZ |
Quote:
Bravo, samo sta radis kad je neki Jungle break u mix-u? :roll: :wink: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:00 PM. |